search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:09
MENU CLOSE

Δήμος Αθηναίων: Θερμαινόμενος χώρος για τους άστεγους στην Αθήνα

30.11.2018 12:18
Δήμος Αθηναίων: Θερμαινόμενος χώρος για τους άστεγους στην Αθήνα - Media

 

Το κρύο των τελευταίων ημερών είναι ανυπόφορο, ειδικά για όσους δεν έχουν μια στέγη πάνω από το κεφάλι τους.

Δεδομένων των προβλέψεων για την αίσθηση ψύχους τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες, από σήμερα Παρασκευή 30 Νοεμβρίου στις 15.00 ο δήμος Αθηναίων ανοίγει και διαθέτει θερμαινόμενο χώρο για ευάλωτες ομάδες, ενώ τις βραδινές ώρες θα πραγματοποιούνται επιτόπιες παρεμβάσεις στα σημεία που βρίσκονται άστεγοι.

Ο ειδικά διαμορφωμένος θερμαινόμενος χώρος βρίσκεται στην οδό Σοφοκλέους, στον αριθμό 66, και θα παραμείνει ανοιχτός έως το βράδυ της Κυριακής 2 Δεκεμβρίου στις 23.00, αν βεβαίως επιβεβαιωθούν οι μετεωρολογικές προγνώσεις για σημαντική βελτίωση του καιρού.

Υπό τον συντονισμό της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Αθηναίων, το βράδυ της Πέμπτης η Δημοτική Αστυνομία του δήμου Αθηναίων μοίρασε κουβέρτες σε άστεγους συμπολίτες μας σε όλο το κέντρο της Αθήνας, σε σημεία που υποδείχθηκαν από το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ), συνεργεία του οποίου θα πραγματοποιούν όλο το βράδυ επιτόπιες παρεμβάσεις σε σημεία που βρίσκονται άστεγοι συμπολίτες μας (κουβέρτες, ρόφημα, φαγητό στους άστεγους) αλλά και θα τους ενημερώνουν για τη διαθέσιμη αίθουσα.

Η Υπηρεσία Κοινωνικής Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων θα στελεχώσει τον θερμαινόμενο χώρο με εξειδικευμένο προσωπικό.

Για τη συνδρομή και αναφορές πολιτών για έκτακτα περιστατικά θα λειτουργούν όλο το 24ωρο οι τηλεφωνικές γραμμές 210 5246515 – 210 5246516 καθώς και ο τετραψήφιος τηλεφωνικός αριθμός του δήμου Αθηναίων 1595.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:06