25/05/2020 02:40:42
7.12.2018

Οι πιο σέξι αγρότες της Λάρισας έβγαλαν ημερολόγιο για το 2019 (Photos)

Οι πιο σέξι αγρότες της Λάρισας έβγαλαν ημερολόγιο για το 2019 (Photos) - Media

 

Αγρότες από τη Σκοπιά Φαρσάλων άφησαν για λίγο τα χωράφια και τις υποχρεώσεις τους και πόζαραν για το φετινό τους ημερολόγιο.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σκοπιάς Φαρσάλων μετά την πολυσυζητημένη πρώτη φωτογράφηση των αγροτών, το επιχείρησε ξανά για δεύτερη φορά, όπως αναφέρει το neopolis.gr. Ο τόπος των φωτογραφιών δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος από τα μέρη που περνούν τις περισσότερες ώρες της ημέρας τους οι σέξι αυτοί αγρότες.

Εντωμεταξύ, κάποιοι εξ αυτών πόζαραν και κατά τη διάρκεια των αγροτικών εργασιών τους σε κτήματα, για να είναι και πιο ζωντανό το αποτέλεσμα.

Η πρωτοβουλία των νέων να ασχοληθούν με την γεωργία και την κτηνοτροφία πήρε σάρκα και οστά πριν λίγα χρόνια, όταν πολλά παιδιά επέστρεψαν στην Σκοπιά Φαρσάλων που βρίσκεται 67 χιλιόμετρα από την Λάρισα και ξεκίνησαν την αγροτική ενασχόληση ή συνέχισαν την οικογενειακή επιχείρησή τους πάνω στην κτηνοτροφία.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.