search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:39
MENU CLOSE

Δείτε πως είναι στην πραγματικότητα η κοπέλα που υποδύθηκε τον πιο τρομακτικό ρόλο στο σινεμά

13.12.2018 14:29
Δείτε πως είναι στην πραγματικότητα η κοπέλα που υποδύθηκε τον πιο τρομακτικό ρόλο στο σινεμά - Media

 

Υπάρχουν ταινίες που όσα χρόνια κι αν περάσουν, σου μένουν στο μυαλό. Ομοίως, υπάρχουν και ρόλοι που θες να…ξεχάσεις αλλά καμιά φορά δεν μπορείς! Πόσω μάλλον όταν πρόκειται για τρομακτικές φιγούρες!

Τέτοια υπήρξε σίγουρα η φιγούρα του μικρού κοριτσιού με τα μακριά μαύρα μαλλιά στο πρόσωπό του, στο θρίλερ «Ring». Το 2002 όταν η συγκεκριμένη ταινία είχε βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες, η πλειοψηφία του κόσμου «σκιάχτηκε» με τη μικρή τότε Σαμάρα Μόργκαν!

Η κατά κόσμο Daveigh Chase, 16 χρόνια μετά την πρώτη προβολή του Ring δε θυμίζει σε τίποτα την πρωταγωνίστρια που «τρόμαζε» σε κάθε εμφάνισή της.

«Στοιχειωμένη» κι η ίδια από το ρόλο της; Ποιος ξέρει! Πάντως, η 28χρονη πλέον κοπέλα απασχολεί και σήμερα τα κοινά, με την άσωτη ζωή της. Δεν έχουν περάσει πολλοί μήνες από τη στιγμή που πιάστηκε να οδηγάει κλεμμένο αυτοκίνητο ενώ πλέον, αντιμετωπίζει εκ νέου προβλήματα με το νόμο, καθώς σε έλεγχο που της έγινε, βρέθηκαν πάνω της ουσίες, με αποτέλεσμα να απειλείται με φυλάκιση ενός έτους και πρόστιμο 1.000 δολαρίων, αφού δεν είχε την απαιτούμενη συνταγογράφηση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:39