27/01/2020 23:58:58

Καταρρέει ένας μεγάλος «μύθος» για το σεξ και τις γυναίκες

Καταρρέει ένας μεγάλος «μύθος» για το σεξ και τις γυναίκες - Media

 

Ένας ακόμα μύθος γύρω από τη σχέση των γυναικών με το σεξ φαίνεται ότι βρίσκεται σε φάση, όχι απλώς αμφισβήτησης, αλλά πλήρους κατάρρευσης, αν πιστέψουμε τα αποτελέσματα πρόσφατης έρευνας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το βρετανικού site Voucher Codes Pro, οι περισσότερες γυναίκες δεν κάνουν όσο σεξ πραγματικά επιθυμούν, γεγονός που τις κάνει να προσφεύγουν... στην πορνογραφία!

Αναλυτικά, ερευνητές εξέτασαν μια ομάδα από 2.500 άτομα, τα οποία βρίσκονταν σε μακροχρόνιες σχέσεις και τα συμπεράσματα(όσον αφγορά το γυναικείο πληθυσμό τουλάχιστον) ήταν απογοητευτικά.

Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα της έρευνας, το 60% των γυναικών δηλώνει ότι θέλει να κάνει περισσότερο σεξ. Πράγμα που σημαίνει ότι η πλειοψηφία των αντρών δεν καταλαβαίνει πόσο συχνά οι γυναίκες θέλουν δράση στο κρεβάτι τους. Αντιθέτως, το 40% των αντρών δηλώνει ότι θα ήθελε να κάνει περισσότερο σεξ.
 
Μάλιστα, αποκαλυπτικές ήταν οι απαντήσεις των γυναικών σχετικά με το τι κάνουν όταν οι ίδιες επιθυμούν ερωτική επαφή αλλά ο σύντροφός τους δεν ανταποκρίνεται: οι περισσότερες βλέπουν πορνό (40%), άλλες βρίσκουν παρηγοριά σε ερωτικά βοηθήματα (28%) και μόλις ένα 7% παραδέχεται ότι απευθύνθηκε αλλού για σεξ.
 
Επίσης , σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, το 36% απαντά πως το σεξ είναι πλέον ρουτίνα και ένα 21% πως του έχει λείψει το καλό σεξ που υπήρχε στην αρχή της σχέσης. Άλλο ένα συνηθισμένο πρόβλημα για τα ζευγάρια (20%) είναι η έλλειψη ποιοτικού χρόνου. Αυτό που δημιουργεί τα περισσότερα προβλήματα στην κρεβατοκάμαρα κατά το 37% είναι το λίγο σεξ, η μονοτονία και έλλειψη φαντασίας στο σεξ για το 34% και η βαρεμάρα του συντρόφου για το 32%.
 
Πηγή: Marie Claire

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.