search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:16
MENU CLOSE

Στα σαγόνια του καρχαρία Γερμανός δύτης (σοκαριστικό βίντεο)

19.12.2018 17:30
Στα σαγόνια του καρχαρία Γερμανός δύτης (σοκαριστικό βίντεο) - Media

 

Πολλοί από εμάς έχουμε δει τα «Σαγόνια» που έφεραν τους καρχαρίες στη κινηματογραφική οθόνη και δεν θέλαμε ποτέ να βρεθούμε στη θέση των ηθοποιών που βίωναν την ορμητική επίθεση των καρχαριών και γίνονταν έρμαιο στα σαγόνια τους!

Κι όμως… Κάπως έτσι θα αισθάνθηκε δύτης σε νησί της Αιγύπτου, όταν ένας καρχαρίας του επιτέθηκε και του δάγκωσε το πόδι. Με ασύλληπτη ψυχραιμία το θύμα δεν αντέδρασε, σε αντίθεση με έναν άλλο δύτη που προσπάθησε να ανοίξει το στόμα του καρχαρία και να ελευθερώσει τον Γερμανό δύτη.

 

Για καλή τους τύχη, ο λευκός αυτό καρχαρίας ήταν μικρός και το δάγκωμά του δεν απεδείχθη μοιραίο. Διαφορετικά η κατάληξη δεν θα ήταν ίδια!

Βέβαια, τα σημάδια του καρχαρία στο πόδι του θύματος ήταν αρκετά σοβαρά, με αποτέλεσμα ο δύτης να μεταφερθεί εσπευσμένα στο πλησιέστερο νοσοκομείο…
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:14