30/05/2020 09:09:04

Ο Ολυμπιακός έστειλε εξώδικο σε αθλητική ιστοσελίδα

Ο Ολυμπιακός έστειλε εξώδικο σε αθλητική ιστοσελίδα - Media

 

Εξώδικη διαμαρτυρία στην ιστοσελίδα Sport 24 και την 24 Media απέστειλε η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» καταγγέλλουν τον τρόπο προβολής των χορηγών της ομάδας αναφέροντας ότι δημιουργεί προβλήματα στην σχέση με τους χορηγούς της.

Παράλληλα η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ αναφέρει θέτει όρους χρήσης για τις φωτογραφίες που συνοδεύουν τα ρεπορτάζ και τα θέματα που αφορούν τον Ολυμπιακό, διαφορετικά ζητάει την παύση αυτών. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός χρησιμοποιεί τον όρο «αντισυναλαγματική συμπεριφορά» και καλεί την ιστοσελίδα να συμμορφωθεί διαφορετικά επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμα.

Η ιστοσελίδα Sport 24 δημοσίευσε το εξώδικο μαζί με την απάντησή της.

Η ιστοσελίδα ανέφερε ότι θα συνεχίσει να καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού με σεβασμό στους κανόνες δεοντολογίας. Κάλεσε παράλληλα την ΕΣΗΕΑ, τον ΠΣΑΤ, την Ένωση Φωτορεπόρτερ και αντίστοιχες ευρωπαϊκές και διεθνείς Ενώσεις όσον αφορά το δημοσιογραφικό κομμάτι, η Ευρωλίγκα της οποίας μέτοχος είναι η ΚΑΕ Ολυμπιακός αλλά και το υφυπουργείο Αθλητισμού να απαντήσουν αν αποδέχονται τέτοιες πρακτικές.

«Τα Μέσα μας θα συνεχίσουν να καλύπτουν όπως κάνουν μέχρι τώρα τις δραστηριότητες της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού με απόλυτο σεβασμό στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, όπως πράττουν τόσα χρόνια και με μοναδικό γνώμονα την ενημέρωση των αναγνωστών μας τους οποίους σεβόμαστε και είναι οι μόνοι στους οποίους λογοδοτούμε. Δηλώνουμε απερίφραστα ότι, το Sport24, η 24MEDIA και όλοι οι εργαζόμενοι σε αυτή δεν εκβιαζόμαστε και δεν χειραγωγούμαστε» ανέφερε χαρακτηριστικά το σχετικό δημοσίευμα.

Πηγή: dailymedia

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.