search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:52
MENU CLOSE

Έγκλημα στη Ρόδο: Το μυστηριώδες μήνυμα της 21χρονης λίγο πριν δολοφονηθεί

21.12.2018 14:09
Ραγδαίες εξελίξεις: Στην ασφάλεια Ρόδου οι τρεις άνδρες που φέρονται να βίασαν τη φοιτήτρια (Video) - Media
 
Αποκαλύψεις για την μοιραία νύχτα κατά την οποία η 21χρονη φοιτήτρια δολοφονήθηκε στη Ρόδο έρχονται σταδιακά στο φως της δημοσιότητας, μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.
 
Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται ένα παράξενο μήνυμα που η άτυχη κοπέλα έστειλε σε μια φίλη της λίγη ώρα πριν χάσει τη ζωή της.
 
Από τα στοιχεία προκύπτεί ότι στο διάστημα από τις 22:11 μέχρι τις 23:42 της μοιραίας νύχτας το θύμα συνομιλούσε τηλεφωνικά με τη συγκεκριμένη φίλη του.
 
Μάλιστα, φαινόταν ήρεμη και ανέφερε στη φίλη της ότι θα πήγαινε για ύπνο γιατί ήταν κουρασμένη, καθώς είχε συναντηθεί με έναν φίλο της.
 
Όμως τα πράγματα άλλαξαν στη 01:07, όταν η 21χρονη έστειλε ένα μήνυμα μέσω messenger, στη φίλη της με το οποίο της ζητούσε να την πάρει τηλέφωνο σε μία ώρα.
 
Σημειώνεται ότι το μήνυμα εστάλη τη ώρα που το θύμα ήταν μαζί με τους φερόμενους ως δολοφόνους του και εικάζεται ότι θα μπορούσε να ήταν ένας τρόπος για να απεμπλακεί.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:51