08/08/2020 12:31:11

Τον πέτυχε αδέσποτη σφαίρα την ώρα που έτρωγε σε τραπέζι και οι παρευρισκόμενοι γελούσαν γιατί νόμιζαν ότι έκανε πλάκα (Video)

Τον πέτυχε αδέσποτη σφαίρα την ώρα που έτρωγε σε τραπέζι και οι παρευρισκόμενοι γελούσαν γιατί νόμιζαν ότι έκανε πλάκα (Video)  - Media

 

Έναν σοκαριστικό θάνατο κατέγραψαν οι κάμερες σε γλέντι που είχε στηθεί στην πίσω αυλή σπιτιού στο Μαιάμι. Ένας άνδρας την ώρα που τρώει και γελάει με τον διπλανό του επάνω στο τραπέζι, δέχεται αδέσποτη σφαίρα και πέφτει αργά κάτω. Οι άλλοι παρευρισκόμενοι νόμιζαν ότι είχε ζαλιστεί από το αλκοόλ και συνέχιζαν να γελάνε και να τραγουδούν, μέχρι που συνειδητοποίησαν ότι κάτι δεν πάει καλά.

Νεκρός είναι ο 40χρονος Γιεμίλ Αργκίλες ο οποίος ήταν καλεσμένος σε δείπνο σε φιλικό του σπίτι, στο Μαιάμι. Κανείς δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί και όλοι νόμιζαν είτε ότι κάνει πλάκα είτε ότι είχε ζαλιστεί. Μέχρι που είδαν τα αίματα δίπλα στον σωριασμένο άνδρα. Το βίντεο είναι σοκαριστικό.

Αμέσως κάλεσαν το ασθενοφόρο αλλά κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο ο 40χρονος εξέπνευσε. Η αστυνομία θεωρεί ότι πρόκειται για αδέσποτη σφάιρα από το όπλο κάποιου γείτονα ο οποίος προφανώς εκείνη την ώρα το καθάριζε και εκπυρσοκρότησε.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.