search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:14
MENU CLOSE

Διευκρινίσεις Μαλέλη: Δεν είναι προοδευτικός ο ΣΥΡΙΖΑ επειδή είναι νεοφιλελεύθερος ο Μητσοτάκης

28.12.2018 14:14
Διευκρινίσεις Μαλέλη: Δεν είναι προοδευτικός ο ΣΥΡΙΖΑ επειδή είναι νεοφιλελεύθερος ο Μητσοτάκης - Media

 

Εξηγήσεις για το θέμα που δημιουργήθηκε με τις δηλώσεις του έσπευσε να δώσει ο Σταμάτης Μαλέλης, λίγο μετά το tweet του Νίκου Παπά που «χαιρέτιζε» τη θέση του γραμματέα επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ.

Ο κ. Μαλέλης είχε δηλώσει πως «δεν θα φοβηθούμε να πάμε σε δεύτερες εκλογές με απλή αναλογική ακόμη και αν δεν έχει αυτοδυναμία η ΝΔ, δεν θα συνεργαστούμε με μια κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη που θα φέρει τον όλεθρο. Θέλουμε προοδευτική διακυβέρνηση. Εάν δεν μπορούμε να προωθήσουμε τη δική μας ατζέντα, δεν έχει νόημα για εμάς οποιαδήποτε κυβερνητική συνεργασία».

Η συγκεκριμένη τοποθέτησή του, έφερε το ακόλουθο σχόλιο του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής: «Καλωσορίζω κάθε άποψη – και αυτή του κ. Μαλέλη – που αναγνωρίζει ότι το πρόγραμμα του κ. Μητσοτάκη είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του ΔΝΤ».

 

Μετά από αυτό και με δεδομένη την αντιδράσεις που ξεσηκώθηκαν μέσα στο ΚΙΝΑΛ για τη δήλωση Μαλέλη, ο ίδιος προχώρησε σε διευκρινιστική τοποθέτηση μέσα από το προφίλ του στο twitter.

 

 

«Κάποιοι βιάστηκαν να χαρούν. Το ότι είναι νεοφιλελευθερος ο Μητσοτάκης δεν σημαίνει ότι είναι προοδευτικοί αυτοί. Η προοδευτική διακυβέρνηση περνά μόνο μέσα από την ενίσχυση του Κινήματος Αλλαγης. Η πόλωση που καλλιεργούν Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί σε αδιέξοδο», τόνισε και πρόσθεσε:

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:12