search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:06
MENU CLOSE

«Ρινγκ» το Acro Club – Έσπασαν μπουκάλι στο κεφάλι θαμώνα (Photo)

03.01.2019 11:46
«Ρινγκ» το Acro Club – Έσπασαν μπουκάλι στο κεφάλι θαμώνα (Photo) - Media

 

Σε «αμερικάνικο μπαρ» μετατράπηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιώργος Σαμπάνης, καθώς έπεσε το ξύλο της… αρκούδας μεταξύ θαμώνων.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Espresso, η σύρραξη ανάμεσα σε δυο παρέες νεαρών συνεχίστηκε μετά μουσικής με τον καλλιτέχνη να κάνει έκκληση από μικροφώνου να ηρεμήσουν.

Το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς δεν έπεφτε καρφίτσα στο Acro Club, ενώ το κέφι είχε χτυπήσει κόκκινο. Όλα έδειχναν ότι το νέο έτος θα έφτανε εν μέσω χορών, ασμάτων και λουλουδιών με τον Γιώργο Σαμπάνη να δίνει τον καλύτερο εαυτό του για να ικανοποιήσει τους θαυμαστές του. Ταυτόχρονα, τα μπουκάλια άδειαζαν με φρενήρη ρυθμό, κάτι που φαίνεται ότι επηρέασε δύο συντροφιές νεαρών που είχαν χάσει τη διαύγειά τους.

Άναψαν τα αίματα

Για άγνωστο – και σίγουρα όχι… σημαντικό – λόγο οι δύο παρέες άρχισαν να ανταλλάσσουν κουβέντες κατά τη διάρκεια του προγράμματος, ώσπου τα αίματα άναψαν για τα καλά. Το κέφι έδωσε τη θέση του στον εκνευρισμό και μέσα σε λίγες στιγμές οι νεαροί ήρθαν στα χέρια. Σπρωξιές, μπουνιές και «γαλλικά» έδιναν κι έπαιρναν, ενώ στο βίντεο που κατέγραψε με το κινητό του ένας από τους θαμώνες φαίνεται ένας άντρας να αρπάζει ένα μπουκάλι και να το σπάει στο κεφάλι του «αντιπάλου» του, σωριάζοντάς τον αιμόφυρτο στο δάπεδο.

Βλέποντας ο Γιώργος Σαμπάνης από τη σκηνή ότι κάποιοι εκ των πελατών είχαν μετατρέψει το κέντρο σε… ρινγκ, διέκοψε το τραγούδι και το πρόγραμμα και έκανε έκκληση να σταματήσουν.

«Εγώ για ποιον τραγουδάω τώρα, δηλαδή; Έλα, σιγά σιγά γυρίστε από εδώ. Ευχαριστώ. Βοηθήστε λίγο την κατάσταση, παρακαλώ πολύ. Ειρήνη υμίν! Βοηθάτε λίγο» είπε από μικροφώνου, εμφανώς εκνευρισμένος από όσα συνέβαιναν κάτω από τη σκηνή.

Οι εικόνες του χτυπημένου από μπουκάλι άντρα είναι ανατριχιαστικές, καθώς είχε γεμίσει αίματα, ενώ αυτό που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι το γεγονός πως το προσωπικό ασφαλείας του κέντρου δεν παρενέβη, ώστε να πάρει τέλος το επεισόδιο, εκτός κι αν δεν είχε προβλεφθεί να υπάρχουν άτομα για την ασφάλεια…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:06