search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:04
MENU CLOSE

Σφαγή σε μπαρ στο Μεξικό: Επτά νεκροί μέσα σε βροχή από σφαίρες (Photos, σκληρές εικόνες)

07.01.2019 19:56
Εφιάλτης στο Μεξικό: Σαρώνει ο κορωνοϊός - Σοροί στοιβαγμένες στα νοσοκομεία (Photos) - Media
 
Λουτρό αίματος στον παράδεισο: επτά άτομα δολοφονήθηκαν στην παραθεριστική πόλη Πλάγθια δελ Κάρμεν στο Μεξικό όταν άγνωστοι εισέβαλαν σε μπαρ και άνοιξαν πυρ.
 
Σύμφωνα με το Associated Press η πολύνεκροι επίθεση σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο μπαρ «Λας Βιρχίνιας» σε φτωχική περιοχή της πόλης.
Η αστυνομία ανέφερε ότι από την καταιγίδα πυρός έξι άτομα σκοτώθηκαν επί τόπου ενώ άλλο ένα εξέπνευσε στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένο.
Η βασική μαρτυρία για την επίθεση προέρχεται από έναν άνδρα που τραυματίστηκε από τα πυρά, αλλά η ζωή του δεν είναι σε κίνδυνο και ο οποίος δήλωσε ότι δεν ξέρει τους δράστες.
 
Οι αρχές εκτιμούν ότι η νέα σφαγή είναι άλλη μια έκφανση του πολέμου των καρτέλ των ναρκωτικών που σπαράσσει τη χώρα εδώ και πολλά χρόνια.
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:03