search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:23
MENU CLOSE

Έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων από την ΕΜΥ – «Εκτεταμένο χαμηλό κινείται προς την Κρήτη»

12.01.2019 16:13
Έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων από την ΕΜΥ - «Εκτεταμένο χαμηλό κινείται προς την Κρήτη» - Media

 

Έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων εξέδωσε η ΕΜΥ, προειδοποιώντας ότι ότι εκτεταμένο βαρομετρικό χαμηλό με μετωπική δραστηριότητα στο νότιο Ιόνιο κινείται ανατολικά νοτιοανατολικά και αναμένεται στα νότια της Κρήτης.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 7 ή 8 μποφόρ. Στο Νοτιοδυτικό Κρητικό Πέλαγος, οι άνεμοι πνέουν δυτικοί – (βορειοδυτικοί) με ένταση από 7 έως και 9 μποφόρ. Επιπλέον, στο δυτικό Κρητικό Πέλαγος πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι στα 7 με 8 μποφόρ.

Επίσης, στο βόρειο Ιόνιο πνέουν άνεμοι βόρειοι βορειοανατολική εντάσεως 7 ή 8 μποφόρ, ενώ στο νότιο Ιόνιο θα επικρατούν άνεμοι εντάσεως 8 ή 9 μποφόρ, ενώ στη συνέχεια θα μετατραπούν σε βοριάδες εντάσεων 8 μποφόρ. Στη θάλασσα των Κυθήρων θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 7 ή 8 μποφόρ, στο νοτιοδυτικό Αιγαίο, στο νοτιοανατολικό Αιγαίο, στο Ικάριο, στο νότιο Ευβοϊκό και στο Στενό του Καφηρέα θα επικρατούν βόρειοι βορειοανατολικοί άνεμοι 7 ή 8 μποφόρ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48