search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:38
MENU CLOSE

Τον κατακρεούργησε με μανία επειδή της παραπονέθηκε ότι το φαγητό της ήταν ανάλατο (Photos)

15.01.2019 07:59
Τον κατακρεούργησε με μανία επειδή της παραπονέθηκε ότι το φαγητό της ήταν ανάλατο (Photos)  - Media

 

Την επόμενη φορά που θα διαμαρτυρηθείτε στη γυναίκα σας ότι το φαγητό που έχει ετοιμάσει είναι ανάλατο, να είστε προσεκτικοί. Ο 43χρονος Ρώσος Σλάβα νταβίνκιν, έκανε αυτό το λάθος το οποίο αποδείχτηκε μοιραίο για την ίδια του τη ζωή.

«Αν με αγαπάς την επόμενη φορά σε παρακαλώ να χρησιμοποιείς λίγο περισσότερο αλάτι στο φαγητό» είπε στην 31 ετών σύζυγο του Ευγενία, στο τραπέζι την ώρα που έτρωγαν μαζί με το 4 χρονο παιδί τους.

Στην Ευγενία όμως φαίνεται ότι δεν άρεσε αυτή η υπόδειξη. Το μυαλό της πήρε ανάποδες στροφές και όταν ο Σλάβα έπεσε για ύπνο εκείνη πήρε ένα μαχαίρι ψαρέματος και τον κατακρεούργησε επάνω στο κρεβάτι. Ο Σλάβα δολοφονήθηκε στον ύπνο του.

Στη συνέχεια η Ευγενία τηλεφώνησε στην αστυνομία και είπε ότι σκότωσε τον άνδρα της. Στους αστυνομικούς που την ανέκριναν έλεγε πως ο Σλάβα με την παρατήρηση του αυτή έδειξε ότι δεν την αγαπάει. «Αν με αγαπούσε τότε εκείνος δεν έπρεπε να πει ότι το φαγητό μου δεν έχει αλάτι» είπε.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το πτώμα του άτυχου άνδρα διαπίστωσε ότι έφερε περισσότερα από 35 χτυπήματα με μαχαίρι.

Η Ευγενία δεν έχει προφυλακιστεί. Την έχουν σε κατ οίκον περιορισμό και φρούρηση με το σκεπτικό ότι έχει να φροντίσει το 4χρονο παιδί της. Αυτό έχει ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών στην πόλη Πενσά όπου μένουν.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό τι φαγητό είχε μαγειρέψει στον Σλάβα η Ευγενία…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:38