search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:45
MENU CLOSE

Έκλεψε 4 Rolex και τα έβαλε μέσα στον κόλπο της για να μην την πιάσουν – Η αξία τους ξεπερνούσε τα 108.000 ευρώ

16.01.2019 10:47
Έκλεψε 4 Rolex και τα έβαλε μέσα στον κόλπο της για να μην την πιάσουν – Η αξία τους ξεπερνούσε τα 108.000 ευρώ  - Media

 

Η Ντελαουέρα Μπρούκενς δεν εργαζόταν. Έβγαινε κάθε βράδυ στα κλαμπ και όταν εντόπιζε κάποιον πλούσιο τον προσέγγιζε. Στη συνέχεια πήγαιναν στο ξενοδοχείο του και όταν εκείνος κοιμόταν, σαν γάτα τον ξάφριζε και εξαφανιζόταν. Το ίδιο πήγε να κάνει και τον 46χρονο Ραμόν Ντιάζ. Γνωρίστηκαν σε κλαμπ και πήγαν στη συνέχεια στο πολυτελές ξενοδοχείο που έμενε στο Μαιάμι. Όταν ο Ραμόν κοιμήθηκε η 29χρονη Ντελαουέρα σηκώθηκε από το κρεβάτι, έψαξε το δωμάτιο και βρήκε 4 rolex, τα οποία ξάφρισε. Στη συνέχεια ντύθηκε και κατευθύνθηκε προς την πόρτα.

Για κακή της τύχη όμως ο Ραμόν ξύπνησε και όταν δεν την βρήκε δίπλα του, έψαξε τα πράγματα του και διαπίστωσε ότι τα rolex του είχαν κάνει φτερά. Αμέσως ενημέρωσε την ασφάλεια του ξενοδοχείου και πριν προλάβει η Ντελαουέρα να βγει έξω οι πόρτες έκλεισαν.

Όταν εκείνη βγήκε στο λόμπι και είδε την αναστάτωση το κατάλαβε. Πήγε στην τουαλέτα και έβαλε τα 4 rolex μέσα στον κόλπο της έτσι ώστε και να την έψαχναν να μην έβρισκαν το παραμικρό.

Όταν έφτασε η αστυνομία και της ζήτησε τα στοιχεία της διαπιστώθηκε ότι η Ντελαουέρα είχε συλληφθεί και κατά το παρελθόν τόσο για κλοπή όσο και για πορνεία. Την οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα όπου ύστερα από λίγο η γυναίκα παραδέχτηκε την ενοχή της και είπε στους αστυνομικούς που είχε κρύψει τα ρολόγια.

Η Ντελαουέρα έχει ένα τατουάζ στον δεξιό της ώμο που γράφει «πόρνη».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:42