search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 01:38
MENU CLOSE

Τσίπρας: Να κάνουμε ντιμπέιτ για τις Πρέσπες – ΝΔ: Ντιμπέιτ ζητάει αυτός που χάνει

16.01.2019 20:59
Τσίπρας: Να κάνουμε ντιμπέιτ για τις Πρέσπες – ΝΔ: Ντιμπέιτ ζητάει αυτός που χάνει - Media

 

Το γάντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη να πάνε σε ντιμπέιτ για το θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών, έριξε ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρωθυπουργός μιλώντας με ειρωνικό ύφος προκάλεσε τον πρόεδρο της ΝΔ να μονομαχήσουν τηλεοπτικά «γιατί εμείς έχουμε επιχειρήματα, εσείς έχετε συνθήματα και λαϊκισμό», όπως είπε και συνέχισε: «Θέλετε στην ΕΡΤ, θέλετε στον Σκάι για να σπάσουμε το εμπάργκο», είπε προκαλώντας τα χειροκροτήματα των βουλευτών του.

Ακούγοντας από τα έδρανα της ΝΔ πως ό,τι είναι να πουν θα τα πουν στη Βουλή, ο Αλ. Τσίπρας ήταν απάντησε: «Δεν επιθυμείτε τηλεοπτικό ντιμπέιτ, θέλετε στη Βουλή για να τα διαβάζετε από μέσα».

Άμεση ήταν η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας στην πρόκληση του πρωθυπουργού για ντιμπέιτ με θέμα τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Σύμφωνα με πηγές της ΝΔ, στην Πειραιώς χαρακτηρίζουν καλοδεχούμενη την πρόκληση τηλεοπτική μονομαχία, σημειώνοντας πάντως δεικτικά πως ντιμπέιτ ζητά αυτός που χάνει.

«Προφανώς είναι θέμα χρόνου οι εκλογές και για αυτό ο Αλέξης Τσίπρας ζητάει ντιμπέιτ. Καλοδεχούμενες και οι εκλογές και το ντιμπέιτ. Ντιμπέιτ ζητάει αυτός που χάνει» ανέφεραν χαρακτηριστικά κύκλοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 01:07