search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:19
MENU CLOSE

Συνελήφθη κατά συρροή κλέφτης αποσκευών από αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο (Photos-Video)

18.01.2019 15:22
Συνελήφθη κατά συρροή κλέφτης αποσκευών από αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο (Photos-Video) - Media

 

Ένας κατά συρροή κλέφτης βαλίτσας που ταξίδεψε στον κόσμο κλέβοντας αποσκευές έγινε «τσακωτός» τελικά αυτή την εβδομάδα.

Ο 57χρονος Πάτρικ Κούλιερ βιντεοσκοπήθηκε από κάμερα ασφαλείας να κλέβει την επώνυμη βαλίτσα που ανήκε στον Κινέζο ταξιδιώτη Cai Zhe από το καρουζέλ αποσκευών στο αεροδρόμιο Suvarnabhumi στην Μπανγκόκ, Ταϊλάνδη, στις 2 Ιανουαρίου.

Ο Cai ανέφερε την απώλεια της βαλίτσας – που περιείχε αγαθά αξίας άνω των 25.000 λιρών – στην αστυνομία του αεροδρομίου που άρχισε να παρακολουθεί τον Coulier.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον Coulier στο Βέλγιο, το απόγευμα της Πέμπητς στις 6:30 μ.μ., καθώς προσπάθησε να επιβιβαστεί σε πτήση στο Βιετνάμ.

Ο Coulier παραδέχτηκε ότι έχει κλέψει βαλίτσες σε 27 διαφορετικές περιπτώσεις από αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο χωρίς να έχει συλληφθεί.

«Θα ψάξω για κανονικές βαλίτσες που δεν φαίνονται ακριβές, έτσι ώστε οι αξιωματικοί να μην υποπτεύονται τη συμπεριφορά μου», δήλωσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:19