search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:35
MENU CLOSE

Στη δικαιοσύνη ο Κοτζιάς για Καμμένο και Πρέσπες

19.01.2019 10:29
Στη δικαιοσύνη ο Κοτζιάς για Καμμένο και Πρέσπες - Media

 

Η κίνηση ΠΡΑΤΤΩ του Νίκου Κοτζιά προσφεύγει άμεσα στη δικαιοσύνη κατά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου για «να εκθέσει ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης τις συκοφαντίες, ύβρεις και ψέματά του». 

«Με την προσφυγή θα καταφανεί ότι ο εν λόγω κύριος είναι ο «Εθνικός ψεύτης» και ένας κοινός συκοφάντης», προσθέτει η ανακοίνωση της κίνησης του κ. Κοτζιά. 

Η ανακοίνωση της Κίνησης Ιδεών & Δράσης Πράττω: 

Το ΠΡΑΤΤΩ προσφεύγει άμεσα στη δικαιοσύνη, ως συνέχεια των δύο προσφυγών που ήδη έχουν γίνει για παράνομες και ακραίες μεθοδεύσεις σε βάρος του.
Μεθοδεύσεις που αποσκοπούν στην αποτροπή της επικύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών από την Βουλή των Ελλήνων και υπονομεύουν τη λειτουργία της δημοκρατίας.

Και η παρούσα προσφυγή είναι πράξη προάσπισης της δημοκρατίας από εκείνους που θέλουν να την φθείρουν.

Επιπλέον, παρέχει τη δυνατότητα στον κύριο Καμμένο να εκθέσει ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης τις συκοφαντίες, ύβρεις και ψέματά του.

Με την προσφυγή θα καταφανεί ότι ο εν λόγω κύριος είναι ο «Εθνικός ψεύτης» και ένας κοινός συκοφάντης.

Ξαναχτύπησε ο Καμμένος

Μόλις έγινε γνωστό ότι ο Νίκος Κοτζιάς προσφεύγει στη δικαιοσύνη, ο πρώην υπουργός Αμυνας «απάντησε» ξανά μέσω Twitter αφήνοντας νέους βαρύτατους υπαινιγμούς για τον πρώην υπουργό Εξωτερικών.

«ΔΙΑ-ΠΡΑΤΤΩ: ρήμα το συναντάμε συχνά σε εκφράσεις όπως “διαπράττει προδοσία” η “διαπράττει έγκλημα” δεν συνηθίζεται συχνά για καλό σκοπό», έγραψε συνεχίζοντας τη βεντέτα με τον άλλοτε συνάδελφό του στο υπουργικό συμβούλιο. 

Υπενθυμίζεται ότι, την περασμένη Πέμπτη, ο Πάνος Καμμένος είχε αφήσει υπαινιγμούς. «ΕΙΣ-ΠΡΑΤΤΩ… Ρήμα αναφερόμενο ενίοτε στο εσωτερικό και συχνά μετά το 2017 στο εξωτερικό», είχε γράψει ακολουθώντας την ίδια τακτική. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:34