search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:55
MENU CLOSE

Γαβράς κατά Γερμανίας

20.02.2012 08:22
Γαβράς κατά Γερμανίας - Media

«Η Ελλάδα είναι από τα πρώτα θύματα ενός οικονομικού πολέμου. Αυτός είναι ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος» υποστήριξε ο Κώστας Γαβράς, σε δηλώσεις του σχετικά με την οικονομική κρίση της Ελλάδας.

«Η Ελλάδα είναι από τα πρώτα θύματα ενός οικονομικού πολέμου. Αυτός είναι ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος» υποστήριξε ο Κώστας Γαβράς, σε δηλώσεις του σχετικά με την οικονομική κρίση της Ελλάδας.

Ο διεθνώς αναγνωρισμένος σκηνοθέτης διαδήλωσε υπέρ της Ελλάδας στο Παρίσι και μίλησε για τη στάση της Γερμανίας λέγοντας ότι δεν «τα φάγαμε όλοι μαζί» ενώ υποστήριξε ότι η κρίση μπορεί να είναι μια ευκαιρία για να αλλάξει το ελληνικό κράτος.

«Όλες οι αγριότητες των Γερμανών, η βαρβαρότητα, είναι κάτι απίθανο πώς οι Γερμανοί έφτασαν σε τέτοια άκρα. Αυτοί που πούλησαν τόσα πράγματα στην Ελλάδα, που έκαναν τόσα σκάνδαλα στην Ελλάδα, πληρώνοντας τους μεν και τους δε για να αγοράσουν τα προϊόντα τους. Αυτό το ξεχνούν τώρα. Η κ. Μέρκελ αδιαφορεί» δήλωσε ο Κ. Γαβράς σε ξέσπασμα του κατά της Γερμανίας.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη φράση «μαζί τα φάγαμε» του Θ.Πάγκαλου λέγοντας ότι «δεν τα φάγαμε όλοι μαζί. Τα έφαγαν εκείνοι που ήταν στο τραπέζι. Οι άλλοι είχαν ψίχουλα γύρω τους και σήμερα αυτοί που είχαν ψίχουλα δεν έχουν τίποτα. Αυτό είναι το μεγάλο δράμα στην Ελλάδα».

Ο Κ. Γαβράς ευχήθηκε στους Έλληνες «κουράγιο και αισιοδοξία», διαμηνύοντας ότι «θα περάσει κι αυτός ο καημός». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15