search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:41
MENU CLOSE

Αυτά είναι τα 3 πιο επικίνδυνα τρόφιμα στον κόσμο

22.01.2019 18:59
Κορωνοϊός: Μπορεί να μεταδοθεί μέσω των τροφίμων; - Media

 

Δεν πρόκεται να τα βρείτε στο ντουλάπι σας, ούτε καν στο Super Market της γειτονιάς σας. Και αυτό είναι το καλύτερο για εσάς, αφού τα παρακάτω τρόφιμα θα μπορούσαν να σας στείλουν… αδιάβαστους.

Puffer Fish (ψάρι φούσκα)

Το ήπαρ, οι ωοθήκες και τα έντερα του ψαριού αυτού περιέχουν υψηλές ποσότητες τετροδοτοξίνης, μια δυνητικά θανατηφόρα ουσία για τον άνθρωπο. Ακόμα και μια μικρή ποσότητα της τοξίνης μπορεί να προκαλέσει ακόμα και θάνατο αφού παραλύει το νευρικό σύστημα.

Casu Marzu (τυρί με σκουλήκια)

Αυτή το τυρί από την Σαρδηνία περιέχει ζωντανά…σκουλήκια. Δεν είναι θανατηφόρα, αλλά μπορούν να ζήσουν αρκετά για να φτάσουν στα έντερα σας και να σας στείλουν στην τουαλέτα. Το τυρί έχει απαγορευτεί από την ΕΕ.

Blood Clams (όστρακα)

Τα συγκεκριμένα όστρακα βρίσκονται συνήθως στον Κόλπο του Μεξικού.Επειδή ζουν σε αρκετά βαθιά νερά είναι εκτεθειμένα σε περισσότερους ιούς.

Πηγή: runnfun

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30