search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:15
MENU CLOSE

Παραδόθηκε ο οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε τον 15χρονο στην Καλαμάτα

23.01.2019 10:39
Παραδόθηκε ο οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε τον 15χρονο στην Καλαμάτα - Media

 

Παραδόθηκε στις Αρχές, πέντε μέρες μετά από τον θανάσιμο τραυματισμό που προκάλεσε σε 15χρονο μαθητή στην Καλαμάτα, ο οδηγός του οχήματος ο οποίος αμέσως μετά το δυστύχημα είχε τραπεί σε φυγή.

Πρόκειται για έναν 25χρονο Ρομά, ο οποίος δε διαθέτει δίπλωμα οδήγησης όπως έγινε γνωστό από τον αδελφό του, που μία ώρα μετά την τραγωδία και στην προσπάθεια να τον καλύψει, παρουσιάστηκε στην Αστυνομία, υποστηρίζοντας ότι εκείνος οδηγούσε το ΙΧ.

Ωστόσο, οι άνδρες της Τροχαίας Καλαμάτας διαπίστωσαν κενά στην περιγραφή του 28χρονου αναφορικά με τις συνθήκες του δυστυχήματος. Τελικά, αναγκάστηκε να αποκαλύψει ότι ο αδελφός του οδηγούσε το αυτοκίνητο και ότι θέλησε να τον προστατεύει, διότι δε διέθετε δίπλωμα.

Ο 28χρονος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο κατηγορούμενος για ψευδή ανωμοτί κατάθεση, αλλά ζήτησε και πήρε προθεσμία και η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 30 Ιανουαρίου.

Σε βάρος του 25χρονου οδηγού έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια, εγκατάλειψη και οδήγηση χωρίς δίπλωμα, η οποία έχει διαβιβαστεί στην Εισαγγελέα Καλαμάτας.

Το δυστύχημα σημειώθηκε τη στιγμή που ο 15χρονος πήγαινε στο σπίτι του μετά το σχολείο, στη Θουρία, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Καλαμάτα.

Αμέσως μετά την παράσυρση του μαθητή, ο οδηγός του αυτοκινήτου, εγκατέλειψε το σημείο του δυστυχήματος και τράπηκε πεζός σε φυγή για να γλιτώσει τις συνέπειες. Το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφεραν να το κρατήσουν στην ζωή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48