search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:37
MENU CLOSE

Πρόταση Μπουτάρη για 24ωρη φύλαξη των μνημείων των Εβραίων από το δήμο

27.01.2019 12:20
Με τον Μέγα Σταυρό της Γερμανίας παρασημοφορήθηκε ο Γ. Μπουτάρης - Media

 

Η πόλη της Θεσσαλονίκης τιμά σήμερα την Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος.

Στην Αποθήκη Γ΄ του Λιμανιού της πόλης έλαβε χώρα η επιμνημόσυνη δέηση και οι ομιλίες των επισήμων για την ιδιαίτερη αυτή μέρα.

Το παρών έδωσε πλήθος κόσμου και μεταξύ αυτών ο αναπληρωτής Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, η υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, οι βουλευτές Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, Νίκος Παρασκευόπουλος, Τάσος Κουράκης, Γιάννης Αμανατίδης, Σταύρος Καλαφάτης, Γιώργος Λαζαρίδης, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, η αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου, πρόξενοι, στρατιωτικές αρχές κ.α.

Μεταξύ των ομιλιών ξεχώρισε η τοποθέτηση του Γιάννη Μπουτάρη που με αφορμή το νέο βανδαλισμό σε μνημείο στο ΑΠΘ κατέθεσε την πρόταση για 24ωρη φύλαξη από το δήμο των εβραϊκών μνημείων που υπάρχουν στη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: life-events.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:36