26/05/2020 16:53:40

Πώς θα λέγεται το νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη; (Photo)

Δυναμικό «come-back» στην τηλεθέαση - Media

 

Μετά το One Channel που «καπάρωσε» η Άλτερ Έγκο στον πρώτο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, σειρά είχε το IN TV. Η εταιρεία του Βαγγέλη Μαρινάκη έκανε την σχετική αίτηση τον περασμένο Οκτώβριο, για το λογότυπο και το όνομα, η οποία έγινε δεκτή τη Δευτέρα:

Έτσι αξιοποιείται περαιτέρω το brand name του ιστορικού ενημερωτικού portal, που «κληρονόμησε» από τον ΔΟΛ, με το όνομα να παραπέμπει ευθέως σε ένα ενημερωτικό κανάλι. Ήδη πάντως, υπάρχει σχετικό section στο in.gr με αυτό το όνομα, που παραπέμπει στην web tv του.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα είναι, υποθέτουμε, ένας από τους βασικούς διεκδικητές του σήματος και της ταινιοθήκης του Mega. Σίγουρα πάντως είναι ο μόνος -έως τώρα- που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τις «ορφανές» πανελλαδικές άδειες. Στο ΕΣΡ δεν έχει εμφανιστεί κάποιος άλλος που να ζητάει πληροφορίεςγια το διαγωνισμό.

Πηγή: e-tetradio.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.