search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:29
MENU CLOSE

Ψαριανός κατά Θεοδωράκη: «Εκανε το ρεπό του Καμμένου»

29.01.2019 10:37
Ψαριανός κατά Θεοδωράκη: «Εκανε το ρεπό του Καμμένου» - Media

 

Για συναλλαγή με τον ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον Σταύρο Θεοδωράκη ο Γρηγόρης Ψαριανός.

Ο κ. Ψαριανός μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ απηύθυνε ερωτήματα με υπονοούμενα στον Σταύρο Θεοδωράκη για να καταλήξει να υπαινίσσεται ότι θα συμπλεύσει με τον ΣΥΡΙΖΑ. 

«Ο Σταύρος Θεοδωράκης  μπορεί να διαβεβαιώσει ότι δεν έχει κάνει συμφωνία με μερικούς μερικούς; Εδώ είμαστε και θα το δούμε.  Οχι μόνο για τις Πρέσπες. Οι Πρέσπες ήταν και στήριξη στην κυβέρνηση Τσίπρα, ήταν το ρεπό του Καμμένου. 
Όταν ο Σταύρος λέει μου σκότωσαν το κόμμα με εντολή άλλων καλό είναι να μας πει το δικό του σχέδιο. Δεν καταλαβαίνω γιατί διέγραψε τον Δανέλλη ενώ μαζί θα προχωρήσουν», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ψαριανός. 

«Να κοιταζόμαστε στον καθρέφτη τώρα το θυμήθηκε ότι διαλύθηκε το Ποτάμι; Που είχαμε 7% και τώρα έχουμε άσσο μπαστούνι. Γιατί έφυγαν άνθρωποι λαμπεροί από το Ποτάμι;» πρόσθεσε. 

Ξεκίνησε με17 βουλευτές, έβγαλε 11 τη δεύτερη φορά, έμεινε με δύο και τώρα τους φταίει ο τελευταίος»., ανέφερε ο κ.Ψαριανός. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:21