12/07/2020 10:01:47

Θεοδωράκης: Εμείς στηρίζουμε ανθρώπους που δεν έχουν βγει από κομματικά υπόγεια

Στ. Θεοδωράκης κατά κυβέρνησης: «Στηρίζετε τον παλιό σας φίλο Μαδούρο κόντρα σε όλο τον σύγχρονο κόσμο» - Media

 

«To Ποτάμι στηρίζει ανθρώπους που δεν έχουν βγει από τα κομματικά υπόγεια», τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης από τη Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκε, στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργάνωσαν οι υποψήφιοι για τον Δήμο Θεσσαλονίκης, Σπύρος Βούγιας και Νίκος Νυφούδης σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλη.

Επιβεβαίωσε μάλιστα τη στήριξη του Ποταμιού στους δύο υποψήφιους λέγοντας πως «είμαστε θετικοί στην προσπάθεια που κάνει ο Σπύρος Βούγιας και ο Νίκος Νυφούδης και άλλα στελέχη του προοδευτικού χώρου. Είμαστε θετικοί, δεν τους καπελώνουμε, τους παρακολουθούμε και, όπου μπορούμε, τους ενισχύουμε».

Αναλυτικά, ο επικεφαλής του Ποταμιού δήλωσε: «Το Ποτάμι, όπως το έχει πει από την πρώτη στιγμή, στηρίζει στις πόλεις ανθρώπους που δεν έχουν βγει από τα κομματικά υπόγεια.

Ανθρώπους, δηλαδή, που έχουν προσφέρει στην πόλη τους, που και η κύρια ταυτότητά τους δεν είναι η κομματική, αλλά είναι η ταυτότητα της Tοπικής Aυτοδιοίκησης.

Με αυτή την έννοια είμαστε θετικοί στην προσπάθεια που κάνει ο Σπύρος Βούγιας και ο Νίκος Νυφούδης και άλλα στελέχη του προοδευτικού χώρου. Είμαστε θετικοί, δεν τους καπελώνουμε, τους παρακολουθούμε και, όπου μπορούμε, τους ενισχύουμε».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.