search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:50
MENU CLOSE

Έθαψαν στο χιόνι ζωντανό το 7χρονο παιδί τους επειδή δεν είχε αποστηθίσει σωστά κομμάτια από τη Βίβλο (Photos)

04.02.2019 08:22
Έθαψαν στο χιόνι ζωντανό το 7χρονο παιδί τους επειδή δεν είχε αποστηθίσει σωστά κομμάτια από τη Βίβλο (Photos) - Media

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα έκανε τις αρχές του Ουισκόσιν να παγώσουν. Ένα 7χρονο αγοράκι βρέθηκε νεκρό, θαμμένο μέσα στο χιόνι. Ήταν ο μικρός Ήθαν Χάουζκλουτζ. Οι αρχές άρχισαν να ανακρίνουν τα μέλη της οικογένειας του και τον 15χρονο αδερφό τους. Μίλησαν επίσης και με όλους τους κατοίκους της γειτονιάς των Χάουζκλουτζ. Όλοι μιλούσαν για μια οικογένεια θεοσεβούμενη που πολλές φορές η πίστη τους έφτανε στα άκρα.

Κάποια στιγμή ο 15χρονος αδελφός του Ήθαν έσπασε στην ανάκριση: «Τον σκότωσαν οι γονείς μου. Τον έβαλαν να αποστηθίσει κομμάτια από τη βίβλο και όταν εκείνος δεν το κατάφερε, τον ξεγύμνωσαν άρχισαν να τον χτυπούν με βία και στο τέλος τον πήγαν σε μια περιοχή που δεν είχε κόσμο και τον έθαψαν ζωντανό»

Και πραγματικά η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πολλαπλά τραύματα στο κορμάκι του παιδιού, ενώ σαν αιτία θανάτου εμφανίζεται η υποθερμία.

Ύστερα από την κατάθεση του 15χρονου ήταν ζήτημα χρόνου οι γονείς, ο Τίμοθυ και η Τίνα να παραδεχτούν την αποτρόπαια πράξη τους.

Οι αστυνομικοί και ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι το παιδάκι έφερε περισσότερα από 100 χτυπήματα με ξύλο στο κορμάκι του ενώ όταν το ξεγύμνωσαν και το έθαψαν στο χιόνι του έβαλαν από πάνω ένα βαρύ σίδερο για να μην μπορεί να φύγει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:49