search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:10
MENU CLOSE

Το υπουργείο Παιδείας παρεμβαίνει για την κατάληψη κατά… μαθητή σε σχολείο της Καλαμαριάς

05.02.2019 16:08
Καλαμαριά: Nεκρός ηλικιωμένος από φωτιά σε ημιυπόγειο διαμέρισμα  - Media

 

Την παρέμβαση του υπουργείου Παιδείας προκάλεσε το πρωτοφανές γεγονός της κατάληψης σχολείου από μαθητές του με αίτημα την απομάκρυνση ενός συμμαθητή τους.

Ενώ οι γονείς των μαθητών του 2ου Γυμνασίου Καλαμαριάς μιλούν για επιθετική συμπεριφορά του μαθητή, το υπουργείο Παιδείας διέταξε κατεπείγουσα έρευνα για την υπόθεση.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, «μετά από δημοσιεύματα στον Τύπο σχετικά με 12χρονο μαθητή Γυμνασίου της Θεσσαλονίκης και κατόπιν έγγραφης καταγγελίας των γονέων του, το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, με έγγραφο που απέστειλε στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης, ζητά την κατεπείγουσα διερεύνηση των καταγγελιών και την άμεση ενημέρωση των Υπηρεσιών του Υπουργείου σχετικά με την ακρίβεια των όσων καταγγέλλονται καθώς και τις ενέργειες στις οποίες έχουν προβεί».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24