search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:12
MENU CLOSE

«Αιφνιδιασμός» από ΕΡΤ: Διευθύντρια ειδήσεων η άλλοτε Μις Ελλάς Ευγενία Πασχαλίδου (Photo)

07.02.2019 20:12
«Αιφνιδιασμός» από ΕΡΤ: Διευθύντρια ειδήσεων η άλλοτε Μις Ελλάς Ευγενία Πασχαλίδου (Photo) - Media

 

Κίνηση – έκπληξη από την ΕΡΤ με την τοποθέτηση της δημοσιογράφου Ευγενίας Πασχαλίδου σε θέση «κλειδί».

Με ανάρτηση στη «Διαύγεια» και χωρίς να έχει προηγηθεί σχετική ανακοίνωση, η ΕΡΤ γνωστοποίησε πως η άλλοτε παρουσιάστρια του δελτίου καιρού στον ΑΝΤ1 και Μις Ελλάς 1992, αναλαμβάνει τη διεύθυνση ειδήσεων (εδώ η σχετική ανάρτηση «Τοποθέτηση Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Newsroom, της Γενικής Διεύθυνσης Ενημέρωσης της ΕΡΤ Α.Ε.»), αναβαθμίζοντάς την, καθώς βρίσκονταν ήδη στον ενημερωτικό τομέα.

Η Ευγενία Πασχαλίδου ξεκίνησε τη δημοσιογραφική της καριέρα από τον «Πρωινό Καφέ» του ANT1, ενώ αργότερα και για αρκετά χρόνια ανέλαβε την παρουσίαση του καιρού. Όταν αντικαταστάθηκε από την Ελένη Παπαϊωάννου, ασχολήθηκε με το ραδιόφωνο, τα περιοδικά και την παραγωγή ιατρικών εκπομπών.

Ο Σπύρος Χαριτάτος που έχει αναλάβει από τις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου σύμβουλος του διευθύνοντος συμβούλου Γιάννη Δρόσου, για θέματα που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών και τις κοινωνικές δράσεις, ετοιμάζεται να παρουσιάσει καθημερινή ενημερωτική εκπομπή στην ΕΡΤ. Η νέα εκπομπή θα έχει τίτλο «Για την Ελλάδα..» και θα βγαίνει στον αέρα στις 13:00. Θα έχει διάρκεια δύο ώρες, μέχρι τις 15:00, πριν το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων.

Η νέα αυτή προσθήκη στο πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης θα φέρει μετατόπιση ώρας των δύο εκπομπών που άρχιζαν στις 13:00 και 16:00. Έτσι, η εκπομπή του Κώστα Αρβανίτη θα έχει νέα ώρα έναρξης τις 16:00 και θα ολοκληρώνεται πριν το απογευματινό δελτίο ειδήσεων στις 18:00, ενώ η εκπομπή με παρουσιάστρια την Κατερίνα Ακριβοπούλου και σχολιαστές τους Σωτήρη Καψώχα και Κώστα Παπαχλιμίντζο θα αρχίζει στις 19:00 και θα παραδίδει την σκυτάλη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στις 21:00 με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43