search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:47
MENU CLOSE

ΑΝΕΛ: Περιμένοντας τη… διάσωση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας 

08.02.2019 06:30
ΑΝΕΛ: Περιμένοντας τη… διάσωση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας  - Media

 

Για τις 9.30 το πρωί είναι προγραμματισμένη η σύγκληση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής προκειμένου να αποφασίσει εάν θα κάνει αποδεκτή την γνωμοδότηση του Επιστημονικού Συμβουλίου σχετικά με τη συγκρότηση της ΚΟ. 

Στους ΑΝ.ΕΛΛ περιμένουν την έκπληξη της «τελευταίας στιγμής» τη διάσωση της Κοινοβουλευτικής τους Ομάδας. 

Το βράδυ της Πέμπτης ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, με αφορμή τη ψηφοφορία που θα διεξαχθεί την Παρασκευή στη Βουλή για το σχέδιο νόμου σχετικά με την ένταξη της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ έκανε λόγο για «κοινοβουλευτικό πραξικόπημα» και για «κυβέρνηση αποστασίας των αχάριστων» μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

«Πάντα υπάρχει η έκπληξη να έρθουν στην ομάδα οι τρεις (Δημήτρης Καμμένος, Νίκος Νικολόπουλος, Γιώργος Λαζαρίδης) δήλωσε πάντως στον ΣΚΑΪ ο Αριστείδης Φωκάς. Ο κ. Φωκάς εκτίμησε ωστόσο ότι «σήμερα διαγράφεται ο Παπαχριστόπουλος και διαλύονται οι ΑΝΕΛ… Συνεχίζουμε τη μάχη». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:44