search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:34
MENU CLOSE

Βαρουφάκης κατά Καμμένου: Είχε πει τότε να επιστρέψουμε στη δραχμή

14.02.2019 07:49
4667454.jpg

 

Απάντηση στις κατηγορίες που εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος εναντίον του έδωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης, μέσω του ΣΚΑΪ.

Ο πρώην υπουργός Άμυνας, μιλώντας χθες βράδυ στην εκπομπή «Ρουά ματ» με τη Νίκη Λυμπεράκη, χαρακτήρισε τον πρώην υπουργό Οικονομικών «υπάλληλο του Σόιμπλε», λέγοντας, μάλιστα, πως ο Αλέξης Τσίπρας «τον έδιωξε με τις κλωτσιές».

Ο ίδιος ο Βαρουφάκης, πάντως, μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» με τον Δημήτρη Οικονόμου και τη Μαρία Αναστασοπούλου, περιέγραψε μια διαφορετική εικόνα, την επίμαχη περίοδο του 2015, όταν ο κίνδυνος του Grexit κυριαρχούσε στα πρωτοσέλιδα.

«Σε ένα εναλλακτικό σύμπαν συνέβησαν αυτά που είπε ο Καμμένος. Είναι αξιοσημείωτο ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν υπουργός. Ακούγοντάς τον ένιωσα σαν με κατασπαράζει ένα ετοιμοθάνατο πρόβατο.

Στις τυχαίες συναντήσεις που είχα τότε μαζί του, μου έλεγε ‘προχώρα, παιδί μου, είμαι μαζί σου’. Φανταστείτε την έκπληξη του Σόιμπλε να ακούει ότι ήμουν υπάλληλός του», υπογράμμισε ο κ. Βαρουφάκης.

Ερωτηθείς ποια ήταν τότε η στάση του κ. Καμμένου απέναντι στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης, επισήμανε: «Η στάση του ήταν ‘αφήστε με εμένα στο υπουργείο Άμυνας και ό,τι πείτε είμαι μαζί σας’».

Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν ο κ. Καμμένος είπε τότε «να γυρίσουμε στη δραχμή», ο κ. Βαρουφάκης απάντησε: «Βεβαίως και το είπε».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:33