search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:59
MENU CLOSE

H επική γκάφα του Κώστα Κόκλα: Ήταν καλεσμένος στη Σκορδά και πήγε στη Μενεγάκη

16.02.2019 09:03
H επική γκάφα του Κώστα Κόκλα: Ήταν καλεσμένος στη Σκορδά και πήγε στη Μενεγάκη - Media

 

O Κώστας Κόκλας ήταν καλεσμένος στο Πρωινό και τη Φαίη Σκορδά, όμως πήγε στην Ελένη Μενεγάκη. Τι συνέβη;

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Για την Παρέα» ήταν ο Κώστας Κόκλας και οι δύο άντρες μίλησαν μεταξύ άλλων και για την εποχή που συμπρωταγωνιστούσαν στο σίριαλ «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» στον ΑΝΤ1.

Μάλιστα, ο Νίκος θυμήθηκε όταν ο Κώστας Κόκλας είχε μπερδευτεί και αντί να πάει στην εκπομπή της Σκορδά στην οποία ήταν καλεσμένος για να μιλήσει για τη σειρά του ΑΝΤ1, πήγε στην Ελένη Μενεγάκη.

Ο Νίκος είπε αρχικά: «Λοιπόν θέλω να πω την ιστορία δεν την είπα» και πρόσθεσε: «Ήμασταν στα χωρισμένα παλικάρια και του λένε από την παραγωγή : “Κώστα θα είσαι καλεσμένος στο Πρωινό στη Φαίη” στον Ant1 ήμασταν θέλω να τα καταλαβαίνουμε αυτά. Θα πας στο Πρωινό στη Φαίη. Πολύ ωραία.

Είχαμε γύρισμα, φεύγει ο Κώστας, μας παίρνουν τηλέφωνο από τη Φαίη : “Παιδιά δεν έχει έρθει ο Κόκλας”. Λέμε εμείς όχι ρε συ αποκλείεται αφού θα ερχόταν, δίπλα τα πλατό εντωμεταξύ. Παίρνουμε τηλέφωνο τον Κώστα : “Κώστα που είσαι;” “Έλα ρε συ στην Ελένη τι ώρα βγαίνω;”». 

Και ο Κώστας Κόκλας δικαιολόγησε το μπέρδεμά του λέγοντας: «Είχα συνδυάσει το πρωινό με την Ελένη Μενεγάκη… Τι να κάνω; Δείχνω την ηλικία μου (γέλια)…». 

Πηγή: gossiptv.gr
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:59