search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:57
MENU CLOSE

Οι Μέλισσες θυμούνται τον Παντελή Παντελίδη με ένα συγκινητικό βίντεο

17.02.2019 16:21
Οι Μέλισσες θυμούνται τον Παντελή Παντελίδη με ένα συγκινητικό βίντεο - Media

 

Τρία χρόνια συμπληρώνονται αύριο από την ημέρα που ο Παντελής Παντελίδηςέχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο παλιό αεροδρόμιο της Αθήνας στην παραλιακή. 

Οι Μέλισσες ανέβασαν ένα βίντεο στη μνήμη του από ένα βράδυ σε γνωστό κέντρο της Αθήνας, όπου ο Παντελής είχε σηκώσει τον Χρήστο Μάστορα στην πίστα για να τραγουδήσουν μαζί το «Έλεγες».

«Πέρασαν τρία χρόνια από την ημέρα που έφυγες. Εμείς θα σε έχουμε πάντα στις καρδιές μας και θα σε αγαπάμε για ΠΑΝΤΑ. Άλλωστε δεν έχεις φύγει , είσαι παρών, είσαι εδώ με τα τραγούδια σου και με την απεριόριστη αγάπη όλων μας. @pantelis_pantelidis_real ❤».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Πέρασαν τρία χρόνια από την ημέρα που έφυγες. Εμείς θα σε έχουμε πάντα στις καρδιές μας και θα σε αγαπάμε για ΠΑΝΤΑ. Άλλωστε δεν έχεις φύγει , είσαι παρών, είσαι εδώ με τα τραγούδια σου και με την απεριόριστη αγάπη όλων μας. @pantelis_pantelidis_real  #pantelispantelidis Το απόσπασμα είναι από μια βραδιά στο Τεάτρο κατά την οποία ο Παντελής ανέβασε τον Χρήστο @xmastoras στη σκηνή.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Melissestheband (@melisses_official) στις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:57