search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:41
MENU CLOSE

«Ασπίδα» Καμμένου σε Πολάκη: «Πάνε να τον φάνει οι γέροντες του υπογείου του Μαξίμου»

25.02.2019 10:04
«Ασπίδα» Καμμένου σε Πολάκη: «Πάνε να τον φάνει οι γέροντες του υπογείου του Μαξίμου» - Media

 

Την απόλυτη στήριξή του στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, εξέφρασε ο Πάνος Καμμένος στο πλαίσιο συνέντευξής του στον ΑΝΤ1.

Ερωτηθείς για το δάνειο Πολάκη είπε ότι «μπορεί κανείς να πει εκατό χιλιάδες πράγματα για τον τρόπο που μιλά και συμπεριφέρεται, αλλά είναι γνήσιος. Για τα 100.000 ευρώ δάνειο τον κυνηγούν η ΝΔ που έχει πάρει 150.000.000 ευρώ και υπάρχει τετελεσμένη απόφαση του Αρείου Πάγου προς την Τράπεζα Πειραιώς να κατασχέσει τα χρήματα αυτά και δεν τα κατάσχει. Το ΠΑΣΟΚ με τα 105.000.000 ευρώ συν τα 16 δισ. δραχμές του Τσουκάτου που αν είχαν αναφερθεί για άλλο κόμμα θα τους είχαν αρπάξει, οι πολιτικοί που πήραν εκατομμύρια».

«Να ελέγξουμε τον Πολάκη για τα 100.000 ευρώ. Η κ. Σπυράκη πόσα έχει πάρει;», είπε απαντώντας σε παρατήρηση και τασσόμενος υπέρ του ελέγχου όλων προσθέτοντας «τον Πολάκη πάνε να τον “φάνε” με το ίδιο σύστημα που μου επιτέθηκαν εμένα οι γέροντες του υπογείου του Μαξίμου».

Πρόσθεσε ότι «έχουν στοχεύσει τον Πολάκη ως τον αποδιοπομπαίο τράγο για να μην μπουν στην ουσία της πολιτικής που είναι η άμεση κατάργηση της Συμφωνίας των Πρεσπών γιατί παραβιάζεται και με αυτά τα δημοσιεύματα (του BBC), ενώ αν αυτά που λέω για τον Κοτζιά αποδειχθούν από την Δικαιοσύνη, ότι δηλαδή πίσω από τη Συμφωνία των Πρεσπών υπάρχουν άλλα συμφέροντα, τότε βάσει της Συνθήκης της Βιέννης υπάρχει άμεση δυνατότητα κατάργησης της Συμφωνίας των Πρεσπών».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:41