search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:15
MENU CLOSE

Βλάχος (ΝΔ) για Γεωργιάδη: Ο καθένας μας θα μπορούσε να μπλέξει – Να υπερασπιστεί την αθωότητα του μέχρι τέλους (Video)

28.02.2019 11:13
Βλάχος (ΝΔ) για Γεωργιάδη: Ο καθένας μας θα μπορούσε να μπλέξει - Να υπερασπιστεί την αθωότητα του μέχρι τέλους (Video) - Media

 

Αντιδράσεις και από τους δημοσιογράφους του OPEN προκάλεσε η ατάκα του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Βλάχου για την καταδίκη του πρώην βουλευτή Νίκου Γεωργιάδη για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου.

Ερωτηθείς για το αν η υπόθεση βλάπτει το κόμμα, απάντησε το εξής: «με την έκταση που παίρνει γίνεται προσπάθεια από ορισμένους κύκλους να πάθει ζημιά η Νέα Δημοκρατία. Κατά τη γνώμη μου είναι μια προσωπική υπόθεση, ο καθένας μας μπορεί να μπλέξει σε μη πολιτικά θέματα».

Εκεί οι παρουσιαστές της εκπομπής Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Γιάννης Σαραντάκος παρενέβησαν λέγοντας στον βουλευτή πώς «δεν μπορεί να μπλέξει ο καθένας μας σε τέτοια, δεν είναι τροχαίο».

Ο βουλευτής συνέχισε αναφέροντας ότι η συγκεκριμένη υπόθεση «ασφαλώς δεν είναι το ίδιο με τροχαίο, καλό θα ήταν να μην το είχε πράξει και θα πρέπει να υποστηρίξει την αθωότητά του μέχρι τέλους».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:14