search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:33
MENU CLOSE

Παπακώστα: Η ασφάλεια δεν μπορεί να είναι σάκος του μποξ στο στόμα των πολιτικών

04.03.2019 17:48
Παπακώστα: Η ασφάλεια δεν μπορεί να είναι σάκος του μποξ στο στόμα των πολιτικών - Media

 

Στα επεισόδια που σημειώθηκαν το Σαββατοκύριακο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αναφέρθηκε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, κάνοντας λόγο για διαστρέβλωση της πραγματικότητας.

«Τα θέματα Ασφάλειας και πώς παρουσιάζονται στην κοινωνία δεν πρέπει να αποτελούν πεδίο κομματικών αντιπαραθέσεων», δήλωσε η κ. Παπακώστα, μιλώντας στην κοινή συνάντηση της υποεπιτροπής για τη Δημοκρατική Διακυβέρνηση και της υποεπιτροπής για τις Διατλαντικές Σχέσεις της Κ.Σ. του ΝΑΤΟ.

«Υπάρχει ψευδής είδηση, δημιουργούνται γεγονότα τα οποία στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν και ο κόσμος τείνει να τα πιστεύει. Άρα ο πολιτικός κόσμος έχει να κάνει πολύ δουλειά, επειδή ο πολιτικός θέλει να επανεκλεγεί και αυτό δεν πρέπει να μας οδηγήσει στο να μην λέμε στους πολίτες την αλήθεια», δήλωσε η κ. Παπακώστα.

«Ούτε ζητάμε ασυλία, να μην μας ελέγξει ο Τύπος, εννοώ την πολιτική ηγεσία ή την κυβέρνηση. Ζητάμε όμως όλοι να κατανοήσουμε για τι πράγμα κουβεντιάζουμε. Η ασφάλεια δεν μπορεί να είναι πλέον σάκος του μποξ στο στόμα των πολιτικών για αντιπολιτευτικούς λόγους», ανέφερε.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01