31/05/2020 04:58:08

Παπακώστα: Η ασφάλεια δεν μπορεί να είναι σάκος του μποξ στο στόμα των πολιτικών

Παπακώστα: Η ασφάλεια δεν μπορεί να είναι σάκος του μποξ στο στόμα των πολιτικών - Media

 

Στα επεισόδια που σημειώθηκαν το Σαββατοκύριακο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αναφέρθηκε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, κάνοντας λόγο για διαστρέβλωση της πραγματικότητας.

«Τα θέματα Ασφάλειας και πώς παρουσιάζονται στην κοινωνία δεν πρέπει να αποτελούν πεδίο κομματικών αντιπαραθέσεων», δήλωσε η κ. Παπακώστα, μιλώντας στην κοινή συνάντηση της υποεπιτροπής για τη Δημοκρατική Διακυβέρνηση και της υποεπιτροπής για τις Διατλαντικές Σχέσεις της Κ.Σ. του ΝΑΤΟ.

«Υπάρχει ψευδής είδηση, δημιουργούνται γεγονότα τα οποία στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν και ο κόσμος τείνει να τα πιστεύει. Άρα ο πολιτικός κόσμος έχει να κάνει πολύ δουλειά, επειδή ο πολιτικός θέλει να επανεκλεγεί και αυτό δεν πρέπει να μας οδηγήσει στο να μην λέμε στους πολίτες την αλήθεια», δήλωσε η κ. Παπακώστα.

«Ούτε ζητάμε ασυλία, να μην μας ελέγξει ο Τύπος, εννοώ την πολιτική ηγεσία ή την κυβέρνηση. Ζητάμε όμως όλοι να κατανοήσουμε για τι πράγμα κουβεντιάζουμε. Η ασφάλεια δεν μπορεί να είναι πλέον σάκος του μποξ στο στόμα των πολιτικών για αντιπολιτευτικούς λόγους», ανέφερε.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.