22/02/2020 15:58:30

Η απιστία οδηγεί τους Λαρισαίους σε ντετέκτιβ – Όλα τα παράλογα αιτήματα

Η απιστία οδηγεί τους Λαρισαίους σε ντετέκτιβ – Όλα τα παράλογα αιτήματα - Media

 

Γιατί ποιον λόγο πάει κάποιος και ζητά την συνδρομή ενός ντετέκτιβ; Ο Θεσσαλός ντετέκτιβ Σπύρος Ζακυνθινός μίλησε στο larissanet.gr για την δουλειά του που περιέχει έρευνες κάθε είδους. Όμως το… «all time Classic», όπως λέει, είναι η απιστία και οι Λαρισαίοι είναι οι… πρώτοι που ζητούν έρευνα για ένα τέτοιο θέμα σε σχέση με τους άλλους Θεσσαλούς. Όμως μιλά και για τραγελαφικά της δουλειάς του με ανθρώπους που φαντάζονται πράγματα και τρέχουν στο ντετέκτιβ προκειμένου να τους προστατεύσει από αυτές τις φανταστικές καταστάσεις.

Τι ζητάνε από έναν ντετέκτιβ να ερευνήσει οι Θεσσαλοί και κυρίως οι Λαρισαίοι;

Το «all time Classic» είναι η απιστία. Ζητάνε πληροφορίες παντός είδους. Πολλοί θέλουν να ερευνήσουμε περιπτώσεις bullying στα σχολεία, υποθέσεις ναρκωτικών που αφορούν νέους. Επίσης υπάρχουν κάποιοι που ζητούν προστασία ή συνοδείες για τους ίδιους ή κάποιου δικού τους ανθρώπου.

Ποιοι έρχονται πιο εύκολα στον ντετέκτιβ από τους Θεσσαλούς;

Θα έλεγα ότι έρχονται πιο πολύ οι Λαρισαίοι για να ερευνήσουμε θέματα απιστίας.

Όταν κάποιος έρχεται για να ζητήσει να ερευνήσετε κάποια υπόθεση απιστίας πως σας πλησιάζει προκειμένου να σας την αναθέσει;

Διαπιστώνεται ότι υπάρχει πρόβλημα στο σπίτι. Κάτι υποψιάζονται. Πριν έρθουν σε εμένα πολλές φορές το έχουν ψάξει και μόνοι τους. Αλλά δεν βγάζουν άκρη καθώς κανείς δεν παραδέχεται ότι απιστεί. Έτσι έρχεται και ζητά την βοήθειά μου.

Ζούμε σε μια εποχή που το κόστος είναι το πρώτο πράγμα που κάποιος ρωτά για να λάβει μια υπηρεσία. Πόσο κοστίζει κάποιος να ενεργοποιήσει ένα ντετέκτιβ για μια του υπόθεση;

Το κόστος έχει να κάνει με τον χρόνο της έρευνας. Πόσες ημέρες θα χρειαστούν ή πόσες ώρες για να ασχοληθούμε με την υπόθεση. Είναι κάποιοι… τυχεροί που τελειώνουν σε δύο μέρες, είναι και κάποιοι άλλοι που η έρευνα για την υπόθεσή τους θα χρειαστεί κάποιες εβδομάδες.

Έχετε ζήσει την ώρα της έρευνας κάποιο περίεργο, τραγελαφικό γεγονός που σας έκανε εντύπωση;

Υπάρχουν φορές που ζητάνε πράγματα παράλογα. Για παράδειγμα ζητούν τα θέματα των πανελλαδικών εξετάσεων. Υπάρχουν κάποιοι που φαίνεται να έχουν «σύνδρομο Truman» και νομίζουν ότι τους παρακολουθούν. Αυτό μπορεί να νιώθει ότι συμβαίνει στο σπίτι ή έξω που περπατά. Μου λένε «κάποιος με παρακολουθεί, κάποιος είναι πίσω μου». Εκεί έχουμε ακούσει και κάποια κωμικοτραγικά πράγματα. Κάποιος πιστεύει ότι την ώρα που κοιμόταν του «φύτεψαν» κάτι στο δόντι του! Άλλοι πιστεύουν πάλι ότι την ώρα που κοιμούνται άγνωστοι τρυπούν τους τοίχους και βάζουν κάμερες μέσα στο σπίτι τους.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.