search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:01
MENU CLOSE

Κωνσταντοπούλου για Μάτι: Να διωχθεί για κακούργημα η Δούρου – Υπεύθυνοι όσοι συμμετείχαν στη σύσκεψη – παρωδία

10.03.2019 08:19
Να πάρει μέρος στο ντιμπέιτ ζητά η Ζωή Κωνσταντοπούλου - Media

 

Η φονική πυρκαγιά στο Μάτι είναι «κακούργημα και όχι πλημμέλημα», επισήμανε η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ. 

Η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» και πρώην πρόεδρος της Βουλής τόνισε πως «οι απατεώνες πάντοτε πείθουν, γιατί αν δεν ήταν απατεώνες, δεν θα έπειθαν» και επισήμανε ότι «η ανάληψη της πολιτικής ευθύνης για τη φονική πυρκαγιά με τους 100 νεκρούς από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ήταν «κούφια». «Θα έπρεπε να παραιτηθεί», συμπλήρωσε.

Αναφερόμενη άλλωστε στην εισαγγελική διάταξη για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, βάσει της οποίας 20 εμπλεκόμενοι κατηγορούνται για πλημμελήματα, η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» επέμεινε ότι οι κατηγορίες θα έπρεπε να είναι σε κακουργηματικό βαθμό, «καρφώνοντας» και την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου. Επισήμανε ότι υπεύθυνος είναι τόσο ο πρωθυπουργός, καθώς και όσοι συμμετείχαν στη σύσκεψη-παρωδία στο Συντονιστικό της Πυροσβεστικής, τη νύχτα της 23ης Ιουλίου 2018, διότι «έκαναν ότι δεν γνώριζαν για νεκρούς, παρότι πλέον έχει αποδειχθεί το αντίθετο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15