04/08/2020 17:27:58

Η συγγνώμη του Γαβαλά στη Ναταλία Γερμανού: «Ζητώ συγγνώμη γιατί χρησιμοποίησα ένα όνομα της οικογενείας σου»

Η συγγνώμη του Γαβαλά στη Ναταλία Γερμανού: «Ζητώ συγγνώμη γιατί χρησιμοποίησα ένα όνομα της οικογενείας σου» - Media

 

Πριν από μερικές ημέρες, ο Λάκης Γαβαλάς έκανε μια δήλωση που γνώριζε πολύ καλά και ο ίδιος ότι θα συζητηθεί. «Θέλω να κάνω κάτι διεθνές στην τηλεόραση. Ή να είμαι ο παλιός Νίκος Μαστοράκης ή να είμαι ο Φρέντυ Γερμανός. Θεωρώ ότι είμαι ισάξιος. Ή ακόμη ο Άλκης Στέας, στις πλατείες κάθε γειτονιάς», είχε πει.

Το μεσημέρι του Σαββάτου βρέθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και με το που κάθισε στον καναπέ, θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από τη Ναταλία Γερμανού: «Ήθελα να πω ότι εγώ δεν είμαι ένα άτομα που βγαίνει με σλόγκαν στην τηλεόραση, ή για να πω χαζομάρες που λένε μερικοί, για να οριοθετηθεί και να δείξει ποιος είναι και τι είναι. Εγώ είμαι σοβαρός και χρησιμοποίησα ένα όνομα σοβαρό όπως του Γερμανού, του Στέα και του Μαστοράκη, αλλά με αυτή την έννοια, όχι ότι αισθάνομαι ότι είμαι κάτι τέτοιο, προς Θεού! Δεν θέλω να παρεξηγηθεί από κανέναν. Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο καταρχήν και ιδιαίτερα από σένα γιατί χρησιμοποίησα ένα όνομα της οικογενείας σου».

Η Ναταλία Γερμανού, η οποία έτσι κι αλλιώς είχε αντιμετωπίσει το θέμα ψύχραιμα, είπε πως από πλευράς της: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα».

Πηγή: zappit.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.