search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:09
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Ναταλία Γερμανού ή Πέτρος Κωστόπουλος;

17.03.2019 08:38
Τηλεθέαση: Ναταλία Γερμανού ή Πέτρος Κωστόπουλος; - Media

 

Ποια μεσημεριανή εκπομπή προτίμησαν οι τηλεθεατές;

Ο Πέτρος Κωστόπουλος έκανε πρεμιέρα την πρόβα του Όλα Λάθος, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, το μεσημέρι του Σαββάτου στο Open. Μια εκπομπή που ο ίδιος προσπάθησε να φέρει στα δικά του μέτρα και που ως ένα βαθμό κατάφερε -κυρίως λόγω της ιδιαίτερης δομής στη θεματολογία, των καλεσμένων – συμπαρουσιαστών, αλλά και των ξεχωριστών σχολίων του για πρόσωπα και γεγονότα. Παρ’ όλα αυτά, κινήθηκε εντός του γενικού πλαισίου μιας μεσημεριανής εκπομπής και -μεταξύ άλλων- έπρεπε να αντιμετωπίσει και τη Ναταλία Γερμανού στον Alpha.

Η Ναταλία, όμως, φέτος δεν αντιμετωπίζεται εύκολα, καθώς έχει δημιουργήσει μια δημοφιλή στο κοινό συνταγή, που από λίγο έως πολύ όλοι οι τηλεθεατές δοκιμάζουν. Σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen, λοιπόν, η εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται συγκέντρωσε ποσοστό στο σύνολο 16,3% και 16,8% στο δυναμικό κοινό. Για το Όλα Λάθος, τα μηχανάκια έγραψαν 7,3% και 8,3% αντίστοιχα.

Πηγή: zappit.gr 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:09