16/10/2019 19:55:36

Σοκ στο Πολεμικό Ναυτικό: Αξιωματικός έβγαλε τα μάτια του με πιρούνι

Σοκ στο Πολεμικό Ναυτικό: Αξιωματικός έβγαλε τα μάτια του με πιρούνι - Media

 

Αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού αυτοτραυματίστηκε βαριά βγάζοντας τα μάτια του με πιρούνι.

Σύμφωνα με το armyvoice.gr, ανθυποπλοίαρχος ιπτάμενος στη μονάδααπό την 1η Μοίρα ελικοπτέρων του Πολεμικού Ναυτικού, ο οποίος ήταν σε ιατρική παρακολούθηση λόγω προβλημάτων που αντιμετώπιζε, έβγαλε με πιρούνι τα μάτια του. Ο πιλότος εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών (ΝΝΑ) και οι γιατροί έδωσαν μάχη για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έφθασαν στο Armyvoice.gr o πιλότος των ελικοπτέρων του Πολεμικού Ναυτικού αντιμετώπιζε τελευταία προβλήματα με την ψυχική του υγεία και για τον λόγο αυτό ακολουθούσε την ενδεδειγμένη θεραπευτική αγωγή. Ωστόσο για άγνωστο λόγο και κάτω από άγνωστες συνθήκες στράφηκε με πηρούνι κατά των ματιών του και αυτοτραυματίστηκε.

Μετά την επέβμαση στο ΝΝΑ, νοσηλεύεται στην κλειστή ψυχιατρική κλινική του 251 ΓΝΑ. Το περιστατικό που σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα έχει προκαλέσει θλίψη στους συναδέλφους του, αλλά κυρίως έχει ανοίξει στόματα που μιλάνε για συνθήκες μεγάλης πίεσης στην δουλειά τους, η οποία ενδέχεται να έχει και τέτοια αποτελέσματα.

Πηγή: armyvoice.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.