30/05/2020 09:46:18

Πότε θα πληρωθούν συντάξεις και ΚΕΑ

Πότε θα πληρωθούν συντάξεις και ΚΕΑ - Media

 

Εβδομάδα πληρωμών είναι η επόμενη που ξεκινάει με την αργία της 25ης Μαρτίου, καθώς θα καταβληθούν οι συντάξεις Απριλίουκαι το Κοινωνικό Επίδομα Αλληλεγγύης.

Ειδικότερα την Πέμπτη 28 Μαρτίου θα πιστωθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των συνταξιούχων του Δημοσίου, του ΝΑΤ, του ΙΚΑ, των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Την 1η Απριλίου θα καταβληθούν οι συντάξεις του ΟΑΕΕ και του ΟΓΑ, ενώ μία μέρα αργότερα στις 2 Απριλίου θα πληρωθούν οι επικουρικές συντάξεις του ΕΤΕΑΠ.

Από τις απογευματινές ώρες της 27/03/2019 θα ξεκινήσει και η πίστωση των χρημάτων του ΚΕΑ στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων και τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα την 28/03/2019.

Η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.