search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 16:11
MENU CLOSE

«Να βρεθούν οι αστυνομικοί που με τραυμάτισαν» – Ο οπαδός που τυφλώθηκε στο ΟΑΚΑ προαναγγέλλει μηνύσεις και αγωγές

23.03.2019 10:38
«Να βρεθούν οι αστυνομικοί που με τραυμάτισαν» - Ο οπαδός που τυφλώθηκε στο ΟΑΚΑ προαναγγέλλει μηνύσεις και αγωγές - Media

 

«Είμαι εξοργισμένος. Βρίσκομαι σε προσωπικό αδιέξοδο και θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη. Θέλω να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι αστυνομικοί που προκάλεσαν τον σοβαρό τραυματισμό μου». Φανερά σοκαρισμένος παραμένει ο 31χρονος φίλαθλος, που την περασμένη Κυριακή μετά τη διακοπή του ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, βρέθηκε αντιμέτωπος με την αστυνομική βία.

«Υπάρχουν ευθύνες γι’ αυτό που μου συνέβη στα καλά καθούμενα» δηλώνει στη Realnews: «Θέλω να μάθω γιατί μου επιτέθηκαν. Θέλω να εντοπιστούν οι δράστες και σ’ αυτό πρέπει να βοηθήσει και η ίδια η Αστυνομία».

Ο 31χρονος μετά τον τραυματισμό του μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό, όπου οι γιατροί του ανακοίνωσαν ότι η όρασή του από το ένα μάτι δεν θα επανέλθει. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, Νίκο Αλετρά «ο πελάτης του είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει το δίκιο του με κάθε μέσο» και συμπληρώνει:

«Σε πρώτη φάση προέχει να βρεθούν οι θλιβεροί πρωταγωνιστές της ιστορίας. Σε δεύτερο χρόνο θα κινηθούμε νομικά. Θα υποβάλουμε μηνύσεις και σε μετέπειτα χρόνο είναι ότι θα ζητήσουμε αστική αποζημίωση».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 16:11