search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 22:39
MENU CLOSE

Χαρακτηριστικά «φορολογικού παράδεισου» βλέπει στην Κύπρο το Ευρωκοινοβούλιο

26.03.2019 17:01
Χαρακτηριστικά «φορολογικού παράδεισου» βλέπει στην Κύπρο το Ευρωκοινοβούλιο - Media
 
Στη διαπίστωση ότι η Κύπρος μαζί με άλλες έξι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης παρουσιάζουν χαρακτηριστικά «φορολογικών παραδείσων» και διευκολύνουν επιθετικές πρακτικές φορολογικού σχεδιασμού, κατέληξε το Ευρωκοινοβούλιο το οποίο υιοθέτησε την Τρίτη λεπτομερές σχέδιο για ένα πιο δίκαιο και αποτελεσματικό σύστημα φορολόγησης, καθώς και για την αντιμετώπιση του οικονομικού εγκλήματος.
 
Εντός του σχεδίου γίνεται λεπτομερής αναφορά στα τα προγράμματα «χρυσής βίζας» και διαβατηρίων για επενδυτές της Κύπρου και της Μάλτας.
 
Η προετοιμασία των προτάσεων, που υιοθετήθηκαν, όπως μεταδίδει η κυπριακή εφημερίδα Φιλελεύθερος, με 505 ψήφους υπέρ, 63 κατά και 87 αποχές, κράτησε πάνω από ένα χρόνο και πραγματοποιήθηκε από την Ειδική Επιτροπή για το Οικονομικό Έγκλημα, τη Φοροδιαφυγή και τη Φοροαποφυγή ΤΑΧ3.
 
Διαβάστε περισσότερα στο economy365.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 22:37