search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:45
MENU CLOSE

Βρετανία: Πιθανή νέα πρόταση μομφής κατά της Μέι από τους Εργατικούς

31.03.2019 10:37
Μέι για νέα ψηφοφορία στο κοινοβούλιο για το Brexit στις αρχές Ιουνίου - Media

 

Στην εκτίμηση ότι μπορεί να έρθει η ώρα που οι αντιπολιτευόμενοι Εργατικοί θα καταθέσουν και νέα πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι, προέβη σήμερα η εκπρόσωπος Εξωτερικών Υποθέσεων του κόμματος Έμιλυ Θόρνμπερι.

Η κυβέρνηση της Μέι επέζησε μιας πρότασης μομφής τον Ιανουάριο, την επομένη που η συμφωνία της πρωθυπουργού για το Brexit καταψηφίστηκε για πρώτη φορά. Από τότε έχει απορριφθεί άλλες δύο φορές.

Ερωτηθείσα αν οι Εργατικοί θα καταθέσουν και νέα πρόταση μομφής, η Θόρνμπερι είπε στο Sky News: “Θα δούμε. Προφανώς φαίνεται ότι θα έρθει αυτή η στιγμή που θα χρειαστεί να καταθέσουμε νέα πρόταση μομφής”. Η ίδια είπε ότι είναι “πιθανόν” η Βρετανία να επιδίωκε τον δρόμο της εξόδου από την ΕΕ αν οι Εργατικοί βρίσκονταν στην κυβέρνηση.

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:40