search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:40
MENU CLOSE

Χειροπέδες σε αλλοδαπούς που «έσπρωχναν» ναρκωτικά με τη στάμπα του… Μίκυ Μάους (Photos)

02.04.2019 12:39
Κυψέλη: Το παντοπωλείο έκρυβε ναρκωτικά - Media

 

Είτε το είχαν για σήμα κατατεθέν, είτε το έβλεπαν ως παιχνίδι, σημασία έχει ότι ο Μίκι Μάους δεν παραπέμπει σε ναρκωτικές ουσίες. Έτσι, δεν θα μπορούσε να «σώσει» τους τρεις Αλβανούς που πωλούσαν ναρκωτικά και συνελήφθησαν από την Αστυνομία.

Οι συλληφθέντες φέρονται να έσπρωχναν τις ψυχότροπες ουσίες σε χρήστες και τοξικοεξαρτημένους στο κέντρο της Αθήνας, με το σήμα του… ήρωα των παιδιών!

Σε έρευνα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών σε δύο σπίτια στα Πατήσια, οι αστυνομικοί εντόπισαν περισσότερες από δέκα συσκευασίες μέσα στις οποίες βρίσκονταν επιμελώς κρυμμένες ποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης. Μία από αυτές, στην οποία είχαν κρύψει 1.010 γραμμάρια κοκαΐνης, είχε στο εξωτερικό της το πρόσωπο του αγαπημένου παιδικού ήρωα κινουμένων σχεδίων της Walt Disney, ώστε να μοιάζει ως συσκευασία παιχνιδιού σε περίπτωση ελέγχου. Στην κατοχή τους βρέθηκαν, παράλληλα, και κατασχέθηκαν 4.791,5 γραμμάρια ηρωίνης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πίσω από την εγκληματική ομάδα βρίσκονται ένας 52χρονος μαζί με την 49χρονη σύζυγό του, που είχαν μετατρέψει την διακίνηση ναρκωτικών ουσιών σε οικογενειακή επιχείρηση. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και ένας 31χρονος ομοεθνής τους, ο οποίος έχει λάβει την ελληνική υπηκοότητα. Με βάση τις ίδιες πηγές ενημέρωσης και κανείς τους δεν είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές.

Εκτός από τις ποσότητες ναρκωτικών κατασχέθηκαν δύο ζυγαριές ακριβείας, το ποσό των 3.400 ευρώ, ένα αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν για την διακίνηση ναρκωτικών και επτά κινητά τηλέφωνα!

Το κέρδος που θα αποκόμιζαν από την πώληση των ναρκωτικών ουσιών υπολογίζεται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:40