search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:52
MENU CLOSE

Εκρηκτικός Λαζόπουλος για «Μακεδονία ξακουστή», 90χρονη και… Παύλο Πολάκη (Video)

03.04.2019 07:38
Εκρηκτικός Λαζόπουλος για «Μακεδονία ξακουστή», 90χρονη και… Παύλο Πολάκη (Video) - Media

 

Εκρηκτικός για ακόμα μία φορά ήταν μέσα από την εκπομπή του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» ο Λάκης Λαζόπουλος που σχολίασε την επικαιρότητα με τον ξεχωριστό σατιρικό τρόπο του, επιφυλάσσοντάς μας κάθε φορά πολλές εκπλήξεις.

Ένα από τα θέματα που σχολίασε στη σημερινή εκπομπή, ήταν η 90χρονη γιαγιά, που συνελήφθη επειδή πουλούσε αυτοσχέδια μάλλινα υποδήματα, τα επωνομαζόμενα τερλίκια σε λαϊκή στη Θεσσαλονίκη, ενώ της επιβλήθηκε και πρόστιμο 200€.

 «Πήγαν για έλεγχο εκεί οι αστυνομικοί και την πιάσανε. Έλεγχο να ξέρετε, χωρίς να πάρει κάποιος τηλέφωνο δε γίνεται. Τον ρουφιάνο που κάρφωσε τη γιαγιά δεν τον μάθαμε. Στην Ελλάδα, το πρόβλημα είναι ο ρουφιάνος, είτε την κάνει επισήμως είτε ανεπισήμως. Πάντα λυπούνται οι Έλληνες τον κατώτερο γιατί φθονούν τον ανώτερο», σχολίασε, μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός.  

Μεγάλος ντόρος προκλήθηκε την περασμένη εβδομάδα, όταν τα ανυπότακτα «βατράχια» του Λιμενικού Σώματος τραγούδησαν το απαγορευμένο «Μακεδονία Ξακουστή» και αποθεώθηκαν από τους πολίτες στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου. «Δεν κατάλαβα, ειλικρινά, γιατί έγινε τόση φασαρία για το αν έπρεπε να ακουστεί ή όχι το “Μακεδονία ξακουστή”. 

Ο κόσμος θέλει να δηλώσει κάτι. Ασφαλώς δεν πρέπει ν’ απαγορεύονται τραγούδια, ύμνοι, παραδόσεις που έχουν συνδεθεί με αγώνες των Ελλήνων», τόνισε ο Λάκης Λαζόπουλος. 

Όσο για τον Παύλο Πολάκη, σχολίασε: «Νομίζει πως έχει τους δημοσιογράφους, αλλά τον έχουν. Τον βγάζουν έξω από τα ρούχα του και μετά αυτόν τον πιάνουν τα λεβεντιλίκια του». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:50