search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:24
MENU CLOSE

Ποιες ΠΑΕ μένουν… χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο το καλοκαίρι;

11.04.2019 08:28
Ποιες ΠΑΕ μένουν… χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο το καλοκαίρι; - Media

 

Ως γνωστόν από πέρυσι δεν υφίσταται κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Super League: η ΕΡΤ απέκτησε τα δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων των Παναθηναϊκού, Αρη, Ατρόμητου, Ξάνθης, Παναιτωλικού, Απόλλωνα και Λαμίας και η Nova έχει τις υπόλοιπες ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό, ΟΦΗ, ΑΕΛ, Αστέρα, Πανιώνιο, ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακό.

Ωστόσο, αν και η ΕΡΤ είχε ανακοινώσει ότι πρόκειται για διετή συμβόλαια, η Nova στις περισσότερες ΠΑΕ δεν δημοσιοποίησε τη διάρκεια των συμφωνιών!

Τούτη όμως έγινε γνωστή πρόσφατα από συζητήσεις στα… άδυτα των γραφείων της Super League. Κι αν για τον ΠΑΟΚ ήταν γνωστό, καθώς ήταν εκτός κεντρικής διαχείρισης και είχε υπογράψει διμερές, διετές συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2017, για μία άλλη ΠΑΕ το πληροφορηθήκαμε… από σπόντα.

Είναι η ΠΑΕ Πανιώνιος που, ως αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος της Super League και πρόεδρος του Πανιωνίου Χρήστος Δάρας, είναι ελεύθεροι να διαπραγματευτούν με τη Nova και την ΕΡΤ.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:22