23/02/2020 11:21:03

Ο Γιούνκερ παρά λίγο να κάνει παρανάλωμα του πυρός την Πρώτη Κυρία της Ρουάντα (video)

Ο Γιούνκερ παρά λίγο να κάνει παρανάλωμα του πυρός την Πρώτη Κυρία της Ρουάντα (video) - Media

 

«Παίζεις με τη φλόγα» λέει το γνωστό λαϊκό άσμα, αλλά ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ προφανώς δεν το γνωρίζει. Ευρισκόμενος στη Ρουάντα την Κυριακή, ο πρόεδρος της Κομισιόν συμμετείχε στο τελετουργικό για τη συμπλήρωση 25 ετών από τη γενοκτονία στην αφρικανική χώρα, ωστόσο παρά λίγο να βάλει φωτιά στην Πρώτη Κυρία(!).

Ωστόσο, κατά το τελετουργικό ο 64χρονος ευρωπαίος αξιωματούχος φάνηκε να ξεχνά ότι στο τελετουργικό περιλαμβάνεται και η τεράστια δάδα την οποία έτυχε να... κρατάει, με συνέπεια να γυρίσει προς την πλευρά της Πρώτης Κυρίας Τζινέτ Kαγκάμε που φορώντας παραδοσιακό αφρικάνικο ένδυμα οπισθοχώρησε έντρομη, με μια εργαζόμενη να παρεμβαίνει σωτήρια…

Η ακόμα αναμμένη δάδα γρήγορα απομακρύνθηκε σε απόσταση ασφαλείας από τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, που άναψε μεν φωτιές, αλλά τελικά κατάφερε να ολοκληρώσει το υπόλοιπο τελετουργικό χωρίς καπνό.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.