search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:27
MENU CLOSE

Απάντηση Κόκκαλη στον Μαρινάκη: Σοκάρομαι…

18.04.2019 12:45
Κόκκαλης απαντά στον Μητσοτάκη: Έχεις υποψήφια πρώην αντιπρόεδρο της Intracom - Media

 

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κόκκαλης τη συνέντευξη του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη στον ρ/σ Real FM.

Στη διάρκεια συνέντευξής του στο Κανάλι 1 του Πειραία, ο κ. Κόκκαλης σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «σοκάρομαι από τον τρόπο με τον οποίον ο κύριος Μαρινάκης αντιλαμβάνεται τη συμμετοχή στα κοινά».

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι «ο κ. Μαρινάκης μου ζήτησε να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος. Ωστόσο εγώ δεν ήθελα να είμαι δοτός Δήμαρχος με ένα ορισμένο δημοτικό συμβούλιο από τον ίδιο».

Eπίσης, ο κ. Κόκκαλης μιλώντας στην δημόσια τηλεόραση, επανέλαβε τον ισχυρισμό ότι ο κ. Μαρινάκης του είχε προτείνει να είναι υποψήφιος δήμαρχος και ότι ο ίδιος είχε αρνηθεί, προσθέτοντας, μάλιστα, ότι οι προσωπικές τους σχέσεις δεν ήταν ποτέ καλές και ότι ο ίδιος είχε σκεφθεί να παραιτηθεί, μετά τις εκλογές του 2014, αλλά αποφάσισε να τιμήσει την ψήφο των πολιτών, λέγοντας ότι δεν διακίνησε «σταυρωμένα ψηφοδέλτια».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μαρινάκης στη συνέντευξή του είχε υποστηρίξει ότι «ο Πέτρος Κόκκαλης ήταν μαζί μας επειδή μας το είχε ζητήσει ο πατέρας του Σωκράτης για να έχει ένα αντικειμένο να ασχολείται στην καθημερινότητα γιατί είχε αποτύχιει στις επιχειρήσεις όπως και στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό που άφησε πίσω του 7 εκατ. χρέη που καλύψαμε».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15