search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:03
MENU CLOSE

Τα «άπλυτα» της Χρυσής Αυγής «στη φόρα» από πρώην ευρωβουλευτή της: «Μαύρα» λεφτά, οικογενειοκρατία και εκμετάλλευση (Videos)

24.04.2019 13:54
Τα «άπλυτα» της Χρυσής Αυγής «στη φόρα» από πρώην ευρωβουλευτή της: «Μαύρα» λεφτά, οικογενειοκρατία και εκμετάλλευση (Videos) - Media

 

«Στη φόρα» έβγαλε «τα άπλυτα» της Χρυσής Αυγής ο πρώην ευρωβουλευτής του ναζιστικού μορφώματος, Ελευθέριος Συναδινός.

Έχοντας μεταπηδήσει στο ΛΑΟΣ του Γ. Καρατζαφέρη, με το οποίο έχει θέσει υποψηφιότητα για τις ευρωεκλογές του Μαΐου, ο Ελ. Συναδινός έκανε λόγο για «μαύρα λεφτά» στα ταμεία της Χρυσής Αυγής, για οικονομική εκμετάλλευση του θανάτου του Γ. Φουντούλη από τον Μιχαλολιάκο, για παράνομη ενίσχυση της οργάνωσης με 1 εκατ. ευρώ από τους ευρωβουλευτές και τους συνεργάτες τους καθώς και για την οικογενειοκρατία και τους διορισμούς συγγενών της «κλίκας» του Μιχαλολιάκου.

Παρακολουθήστε τα 5 βίντεο από τη συνέντευξη στο ΑΡΤ TV, στις 23/4/2019, όπως αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Πολιτικής Αγωγής στη Δίκη της Χρυσής Αυγής (jailgoldendawn.com)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:02