15/01/2021 17:29:49

Ευχές και κάλεσμα για μαζική συμμετοχή του κόσμου από τον Σταύρο Θεοδωράκη

Ευχές και κάλεσμα για μαζική συμμετοχή του κόσμου από τον Σταύρο Θεοδωράκη - Media

 

Κάλεσμα στους πολίτες ώστε να προσέλθουν στις κάλπες των ευρωεκλογών έστειλε από τα Χανιά ο επικεφαλής του «Ποταμιού», Σταύρος Θεοδωράκης.

Από την περιοχή των Βουκολιών (όπου πραγματοποιείται το παραδοσιακό παζάρι της Μεγάλης Παρασκευής), ο Σταύρος Θεοδωράκης κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές με γνώμονα την ευρωπαϊκή αναγέννηση και το μέλλον των παιδιών τους και του τόπου!

Αφού πρώτα συνομίλησε με μικροπωλητές κατοίκους και επισκέπτες δήλωσε: «Πάντα υπάρχει χρόνος για μια βόλτα στις Βουκολιές, ειδικά μια μέρα σαν τη σημερινή. Στο “Ποτάμι”, ταξιδεύουμε σε όλη τη χώρα, συζητάμε με πολίτες, τους ακούμε, μας ακούνε, με στόχο στις 26 Μάη να έρθει πολύς κόσμος στις κάλπες, και να πουν ναι στην Ευρωπαϊκή Αναγέννηση την οποία προσπαθεί να πετύχει το “Ποτάμι”. Θέλω να πω χρόνια πολλά στους πατριώτες μου, με καθαρό μυαλό να σκεφτούν το μέλλον των παιδιών τους, το μέλλον της χώρας, το μέλλον της Κρήτης και το μέλλον της Ευρώπης σε ένα μήνα από τώρα».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.